Atmaca ile Aslan'ın 41'inci Randevusu

Atmaca ile Aslan'ın 41'inci Randevusu

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor ile Galatasaray arasında bugüne kadar oynana 40 Süper Lig maçında sarı-kırmızılı ekibin galibiyet sayılarında üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig'in 8'inci haftasında Çaykur Rizespor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. 

3 Ekim Pazar günü saat 19:00'da Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanacak müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek. Serkan Olguncan ile Mustafa Sönmez, Palabıyık'ın yardımcılıklarını yaparken Sarper Barış Saka ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

Süper Lig'in ilk 7 haftasında sadece 1 puan toplayabilen Çaykur Rizespor haftaya son sırada girerken, Galatasaray ise 11 puanla 10'uncu basamakta yer alıyor.

Yeşil-mavililerde sakatlığı devam eden Fabricio Baiano, Nathan Monzango, Gökhan Gönül ve Ronaldo Mendes’in tedavilerine devam edilirken hafif sakatlığı bulunan Loic Remy ve Yasin Pehlivan ise  son antrenmana katılmadı.

 

41'inci Kez Karşı Karşıya Geliyorlar
Çaykur Rizespor ile Galatasaray pazar günü 41'inci kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 40 maçta yeşil-mavililerin 7, sarı-kırmızıların ise 26'ı galibiyeti bulunuyor. 7 karşılaşmada ise taraflar eşitliği bozamadı.

Atmaca, Aslan'ın ağlarına 41 gol gönderirken, kalesinde ise 92 gole engel olamadı.

 

Rize'deki Maçlar
İki takımı Süper Lig'de Rize'de karşı karşıya getiren 20 maçta Çaykur Rizespor 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet aldı.

Sahasında Galatasaray filelerini 24 kez havalandıran yeşil-mavililer, kalesinde ise 43 gol gördü.

Geçtiğimiz sezon Rize'de oynanan karşılaşmayı konuk ekip 4-0 kazanırken, İstanbul'daki maçta ise Çaykur Rizespor 4-3'lük skorla 3 puanı aldı.

Haber :

Yorum Yap

SGK 2023'te sağlığa 553 milyar lira harcadı

SGK 2023'te sağlığa 553 milyar lira harcadı

  • 0
  • 0
Ergenlik 8 yaşın altına düştü

Ergenlik 8 yaşın altına düştü

  • 0
  • 0

Rize Belediyesi, 'Vilayet Nizamnamesi'ne göre hangi tarihi kuruluş yılı olarak kabul eder?