Başkan Karagöl: Millet Bahçesi'nin ikinci etabı yaza yetişecek

Başkan Karagöl: Millet Bahçesi'nin ikinci etabı yaza yetişecek

  • 0
  • 0

TOKAT’ın Erbaa İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yapımı devam eden Park Vadi Millet Bahçesi 2’nci etap çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Karagöl projenin artık şekillenmeye başladığını, yaz dönemine çalışmayı bitirmeyi hedeflediklerini söyledi. Erbaa Belediyesi tarafından projelendirilip yapımına başlanan Park Vadi 2’nci etap çalışmaları hızla devam ediyor.

Planlama ve projelendirme çalışmaları ile altyapının tamamlanmasının ardından 3 ay önce yeni etap için çalışma başlatıldı. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, sahil yürüyüş yolu, aydınlatmalar, kamelyalar, açık hava sineması, bisiklet yolu, gösteri alanı, piknik alanı, su sporları alanlarının yer alacağı yeni etaptaki çalışmaları yerinde inceledi.

Yürüyüş yolları için beton dökme işlemlerinin gerçekleştiği projenin yaz ayına yetiştirilmesi hedefleniyor. Çalışmaları yaz ayına kadar bitirmeyi ve Park Vadi Millet Bahçesi 2’nci etabı hizmete açmayı hedeflediklerini kaydeden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl "Biz burada 2 ayı geçkindir çalışıyoruz.

Yavaş yavaş şekillenmeye, görünür hale gelmeye başladı. Bunda sonra yürüyüş yollarının ortaya çıktığını, ortadaki etkinlik alanının ortaya çıktığını, piknik alanlarının ortaya çıktığı, kamelya yerlerinin belirlendiği aydınlatmaların takıldığı, sahil bandında iskelelerin ortaya çıktığı döneme giriyoruz. Hedefimiz inşallah bu seneki yaz sezonuna yetiştirmek.

Bundan sonraki süreçte Park Vadi’nin totali ile alakalı en azından sahil bandındaki yürüyüş kısmını biz bu sene insanlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Hiç merak etmesinler burası da birinci etaptaki gibi hatta oradan daha güzel, Çamlık'ta yaptığımız çalışma da buna bir referanstır. Hep söylüyoruz mutlu ve umutlu bir Erbaa için çalışıyoruz diye. İnşallah onların daha mutlu ve yarına da umutlu şekilde bakacakları bu bölgeyi onların hizmetlerine sunacağız.

Birazcık daha sabır gerekiyor. Biz burada sadece insanlarımız gelsin Park Vadi’de gezsin, piknik yapıp geri dönsün değil biz bu çalışma ile beraber insanların suyu da kullanmasını istiyoruz. Kanoyu daha aktif hale getirmek istiyoruz. Sandal koymak istiyoruz. Belki motorlu araçlar koymak istiyoruz. O yüzden Park Vadi’nin bundan sonraki etaplarında ve 2’nci etabında vatandaşlarımızın Erbaa’da sosyal anlamda vakit geçirebilecekleri, mutlu olacakları, misafirlerini rahat bir şekilde getirebilecekleri bir alan olacak" dedi.

Haber :

Yorum Yap

Ankara Rize Tanıtım Günleri için geri sayım başladı

Ankara Rize Tanıtım Günleri için geri sayım başladı

  • 0
  • 0
Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

  • 1
  • 0

Rize Simidi'nin diğer adı nedir?