Başkan Turgut'a Destek Ziyaretleri Sürüyor

  • 3
  • 0

Çaykur Rizespor’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken bir yandan da Başkan İbrahim Turgut misafirlerini ağırlamayı sürdürüyor.

Başkan Turgut’un bugünkü misafirleri arasında Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Güven Aksoy, Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut, Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Yaşar Karaca ve Rize Takip Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aytekin Kalender vardı.

Bir süre sohbet eden heyet adına konuşan Güven Aksoy, Çaykur Rizespor Kulübü'nün şehrin en önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek, “İnşallah bu sezon yeni heyecan ile oluşan bu ekiple bizlerin ve taraftarımızın desteğiyle yeniden asıl yerimiz olan Süper Lig’e çıkacağız. Yeni Başkan İbrahim Turgut ve yönetimine inancımız tamdır onları her zaman destekleyeceğiz. Maçlara gelerek, kombine alarak, Rizespor’un ürünlerini satın alıp hediye ederek bizde kulübe gerekli desteği sağlayacağız” dedi.

Başkan Turgut, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür ederek Çaykur Rizespor logolu kaşkol hediye etti. Gazeteci Aytekin Kalender ve Esnaf Odası Yöneticisi Yaşar Karaca da başkan Turgut'a patentli ürünleri olan 53 markalı bir tişört takdim ettiler.

Haber :

Yorum Yap

İki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

İki otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

  • 0
  • 0
Zihinsel engelli oğlunun bıçakladığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Zihinsel engelli oğlunun bıçakladığı yaşlı adam hayatını kaybetti

  • 0
  • 0

Çığ tehlikesi nedeniyle kış aylarında minaresi sökülen cami nerededir?