Muhasebeciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Muhasebeciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

  • 0
  • 0

Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (RSMMMO) tarafından düzenlenen kahvaltı programına yoğun katılım sağlandı.

RSMMMO Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu tarafından organize edilen kahvaltı programında buluşan serbest muhasebeci ve mali müşavirler yoğun ve stresli geçen iş temposunda 'Meslekte hep birlik ve beraberlik içindeyiz' mesajı verdi.

Rize Belediyesi Isırlık Tabiat Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltı programına; Rize İl Defterdar Yardımcısı Ekrem Günaydın, Yeşilçay Vergi Dairesi Müdürü Osman Özdemir, Rize İl SGK Müdürü Mustafa Bakırcı, Rize İl İŞKUR Müdürü Hasan Kiraz, Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri katıldı.

Kahvaltı sonrasında bir açıklama yapan RSMMMO Başkanı Davut Bilgin “Yoğun iş temposu içerisinde meslektaşlarımızın stres atmaları ve meslek adına çeşitli istişarelerde bulunmaları adına odamızın Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu vasıtası ile böyle bir program organize ettik. Programa meslek adaylarımız olan stajyer Rize Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerimizi de davet ederek meslek üstatları ile tanışmalarını ve kaynaşmalarını hedefledik. Organizasyonumuza katılım ve içerideki atmosfer çok güzel, odamız ve meslektaşlarımız adına son derece verimli bir ortam oluştuğunu düşünüyorum. Bu programları daha sık gerçekleştirmek için çalışmalar yürütmemiz ve yoğun tempomuz arasında hep birlikte nefes molaları vermemiz gerekiyor. Tüm katılan meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber :

Yorum Yap

Tersane Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Tersane Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 1
  • 0
Çamlıhemşin Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Çamlıhemşin Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Aşağıdaki imparatorluklardan hangi tarih boyunca Rize'yi himayesi altına almamıştır?