Nevapark, Tekrar Misafirleriyle Buluşuyor

  • 0
  • 0

Rize Nevapark Kültür ve Eğlence Merkezi, Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında 1 Haziran Salı günü tüm bölümlerini hizmete açacağını duyurdu.

2009 yılından bu yana yeme-içme, çocuk ve yetişkin oyun alanları, giyim mağazası gibi bir çok alanda hizmet veren Nevapark, Kovid-19 salgın hastalık nedeniyle giyim mağazası, kafe, çocuk ve yetişkin oyun alanı bölümlerini yasaklar gereği kısmen kapatmak zorunda kalmıştı.   

Kafe, oyun parkı ve giyim mağazası açılış ve çalışma günleri ile ilgili açıklama yapan İşletme Müdürü Yasin Güloğlu, "Yaklaşık 15 aydır devam eden salgın hastalık nedeniyle üç defa bölümlerimizi kapatmak zorunda kalmıştık. 31 Mayısta açıklanan yeni kararlar doğrultusunda 1 Haziran salı günü misafirlerimizle tekrar buluşuyoruz." dedi.

Güloğlu, pandemi dönemi boyunca temassız mağazacılık anlayışının yanında, kafe ve oyun parkı alanlarında gerekli önlem ve hijyen kurallarını uygulamaya devam edeceklerini belirterek, "Açıklanan son genelgeye göre 1 Haziran Salı gününden itibaren pazar günü hariç her gün; Boyner Sports 10:00-21:00, kafe 09:00-21:00, oyun parkı 10:00-20:00 saatleri arasında misafirlerimizin hizmetinde olacaktır. Paket servis hizmetimiz ise her gün 11:00-22:30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecektir. Alınan kararların hayırlara vesile olmasını ve yasakların son bulmasını ümit eder, herkese sağlıklı günler dileriz." diye konuştu.

Haber :

Yorum Yap

Yazıcı: Adaylık süreçlerinde hiç kimseye haksızlık yapmayız

Yazıcı: Adaylık süreçlerinde hiç kimseye haksızlık yapmayız

  • 0
  • 1
Giresun'da 40 yıllık çöp alanı spor kompleksi ve galericiler sitesine dönüştü

Giresun'da 40 yıllık çöp alanı spor kompleksi ve galericiler sitesine dönüştü

  • 0
  • 0

Yaylalarda insanların birbirini bereketi simgeleyen 'gülsuyu' ile ıslatmasıyla bilinen şenliğin adı nedir?