RTSO'da Meclis Toplantısı Yapıldı

RTSO'da Meclis Toplantısı Yapıldı

  • 0
  • 0

Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO) 20. Dönem 42. Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Şükrü Cevahir başkanlığında gerçekleştirildi.

RTSO Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştiren toplantı Cevahir'in açılış konuşması ile başladı. 

Toplantıda söz alan RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Üyesi Murat Yazıcı’nın İnşaat Mühendisleri Odası Rize Temsilciliği görevine iadesinden ve bu konuda gerçekleştirdiği mücadeleden dolayı kendisini tebrik ederek, "Bizler de meclis üyemizi mümkün olan her platformda destekledik" dedi.

Karamehmetoğlu ayrıca Eylül Ayı içerisinde gerçekleştirilen akreditasyon belge yenileme gözetim tetkikini bir kez daha A sınıfı Akredite oda olarak başarı ile tamamladıklarını, bu konuda emeği geçen tüm personeli, yönetim kurulunu ve meclis üyelerini tebrik etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin, Oda ve Borsalar adına AFAD’a doğal afetler için 50,5 milyon TL’lik takdim ettiği programa katıldığını ifade eden Karamehmetoğlu, konu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 

Organize Sanayi Bölgelerinin Yönetmeliği hakkında hazırlanan kanun taslağı hakkında meclis üyelerini bilgilendiren Karamehmetoğlu, konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Karamehmetoğlu Bakü’de gerçekleştirilen Türk Ticaret ve Sanayi Odası İş Forumu hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi. Azerbaycan’ın yatırım fırsatları hakkında değerlendirmelerde bulunan Karamehmetoğlu yatırım yapmak isteyenler için gerekli bağlantıları sağlayabileceklerini ifade etti. 

Karamehmetoğlu Eylül ayında RTSO'da gerçekleştirilen ziyaretler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 16-21 Kasım tarihlerinde Diyarbakır’da gerçekleştirilmesi planlanan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nın onur konuğunun Rize olduğunu ifade eden Karamehmetoğlu, konu hakkında bilgilendirme için Diyarbakır Oda ve Borsa Başkanlarının Rize'de başta RTSO olmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulunduğunu belirtti. 

Karamehmetoğlu son olarak TOBB kuruluşu olan TEPAV tarafından hazırlanan Temel Ekonomik Göstergeler sunumunu meclis üyeleri ile paylaştı.

 

 

Haber :

Yorum Yap

Rize’de gençlik haftası etkinlikleri düzenlenecek

Rize’de gençlik haftası etkinlikleri düzenlenecek

  • 0
  • 0
Müstakil evde çıkan yangın hasara yol açtı

Müstakil evde çıkan yangın hasara yol açtı

  • 0
  • 0

Osmanlıca ''Rize'' ne demektir?