Rize Belediyesi’nden Şoför Esnafına Hibe Desteği

Rize Belediyesi’nden Şoför Esnafına Hibe Desteği

  • 0
  • 2

Pandemi sürecinde mağdur olan şoför esnafına Rize Belediyesi'nden destek geldi. Şoför esnafının bu yıl belediyeye ödeyeceği ücretlerde yaklaşık mesleğine göre ortalama yüzde 80 oranında hibe desteği kararı alındı. Rize Şoförler Odası Başkanı Turan Akbulut, belediyeye teşekkür ederek peron, çalışma ruhsatı ve benzeri ödemelerde kısmi indirime gidildiğini duyurdu.

Rize Åžoförler Odası'nın, Rize Belediyesi'ne 2020 ve 2021 yılında yazmış olduÄŸu yazıya istinaden belediye meclis kararı ile pandemi süreci nedeniyle ÅŸoför esnafının belediyeye ödeyeceÄŸi 2020 ve 2021 yıllarına ait peron, durak iÅŸgaliye ve çalışma ruhsatı ücretlerinde hibe desteÄŸi olarak 1 milyon 100 bin TL indirime gidildi. 

Rize Åžoförler Odası BaÅŸkanı Turan Akbulut, konu ile ilgili yaptığı açıklamada Rize Belediyesi'ne teÅŸekkür ederek, “Bu yapılan destek ÅŸoför esnafımızı bu dönemde mutlu etmiÅŸtir. Tahmini bu indirim yaklaşık 1 Milyon 100 bin TL’ye tahakkuk etmektedir. Bu konuda talebimizi deÄŸerlendiren her zaman yanımızda olan desteÄŸini esirgemeyen baÅŸta Rize Belediye BaÅŸkanı Rahmi Metin’e ve ekibine ÅŸoför esnafımız adına teÅŸekkür ediyoruz. Belediyemiz ile bu süreçte istiÅŸarelerle bu desteÄŸi ÅŸoför esnafımıza aldık. Bundan böylede Belediye BaÅŸkanımız Rahmi Metin ve ekibiyle çalışmalarımız uyum içerisinde devam edecektir.  Zor bir dönemden geçiyoruz. Bu konuda ÅŸoför esnafımız ve yolcularımızda gereken hassasiyeti göstererek maske mesafe ve temizliÄŸimize dikkat ederek bu süreci aÅŸacağımıza inanıyoruz. Ä°nÅŸallah yarınlar hepimiz için güzel olur” diye konuÅŸtu.

Haber :

  • Sultan DinçMisafir

    Sultan DinçMisafir

    Sayın başkan biz gittik üç aylık işgaliyeyi ödedik hemde zamlı mart nisan mayıs 2021 yılının iki araç için bunun için bit bilgi verebilir misiniz

    Cevap yaz
    04.06.2021 10:58
  • Şöför esnafı

    Şöför esnafı

    Turan başkanımız her zaman ulaşılabilen bir sorunlarımızı aktarıp çözümlerde bizimle olan başkana teşekkür ederim

    Cevap yaz
    04.06.2021 10:55
Yorum Yap

Samsun'da 113 kadın üreticiye yüzde 75'i hibe olmak üzere süt sağım makinesi verildi

Samsun'da 113 kadın üreticiye yüzde 75'i hibe olmak üzere süt sağım makinesi verildi

  • 0
  • 0
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin yeni gelişme

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylara ilişkin yeni gelişme

  • 1
  • 0

Tarihi Demirciler Kemer Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?