Rize Milletvekili Yazıcı 3 Dönem Kuralına Takılıyor!

Rize Milletvekili Yazıcı 3 Dönem Kuralına Takılıyor!

  • 2
  • 0

Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, partide 3 dönem kuralına takılan isimler arasında yer alıyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın 3 dönem kuralı ile kararını ne olacağı bekleniyor. Partide 3 dönem kuralına takılan 65 milletvekili var. Bu isimler arasında bazı Rize milletvekilleri de yer alıyor.

Milletvekili kesin aday listelerinin 8 Nisan'da YSK'ya verilmesi bekleniyor. Ak Parti’de 3 dönem kuralının uygulanacağı konuşuluyor.

ESKİ BAŞBAKAN BİNALI YILDIRIM’DA KURALA TAKILIYOR
AK Parti'de 65 isim 3 dönem kuralına takılıyor. Kurala takılan isimlerin başında; eski Eski Başbakan Binali Yıldırım, Eski Bakan ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Genel Sekreter Fatih Şahin, Medya ve Tanıtım Başkanı Hamza Dağ, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Ulaştırma Eski Bakanı Ahmet Arslan, MKYK üyesi Öznur Çalık, Yalçın Akdoğan, Yılmaz Tunç ve Cevdet Yılmaz geliyor.

“3 DÖNEM KURALINDA TAKDİR ERDOĞAN’IN”
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki geçtiğimiz günlerde 3 dönem kuralı ile ilgili yaptığı değerlendirmede "Şahsi fikrim; yüzde 60-70 oranında partide yenilenme bekliyorum. Ben de üç dönemliklerden biriyim. Benim şahsi hedefim bir kere daha aday olmamak. Şahsi kanaatim kural işletilmeli. Cumhurbaşkanı üç dönemliklerden bazı isimlerle çalışmak isterse, elbetteki takdir kendilerinin" ifadelerini kullanmıştı.

Haber :

Yorum Yap

ÇAYKUR’da başvuru başladı: İşte başvuru şartları

ÇAYKUR’da başvuru başladı: İşte başvuru şartları

  • 1
  • 0
Çaykur Rizespor'da, MKE Ankaragücü maçı öncesi kimler eksik?

Çaykur Rizespor'da, MKE Ankaragücü maçı öncesi kimler eksik?

  • 0
  • 0

Rize ne zaman tek başına bir vilayet olmuştur?