Rize'de Berber ve Kuaförlerden Depremzedelere Ücretsiz Hizmet

Rize'de Berber ve Kuaförlerden Depremzedelere Ücretsiz Hizmet

  • 3
  • 0

Rize'de gönüllü kadın ve erkek kuaförleri, şehirde misafir edilen depremzedelerin saç bakımlarını ücretsiz bir şekilde yapıyor.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Rize'ye  gelen 3 bin 634 depremzede yurtlarda, misafirhanelerde ve evlerde ağırlanıyor. Rize Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası, Rize'de misafir edilen depremzedelerin saç bakımlarını ücretsiz olarak yapmak için seferber oldu.

Rize Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mustafa Gündoğan, Rize'deki gönüllü esnafımızın desteğiyle birlikte depremzedelere ücretsiz hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

Gündoğan, “Görüyoruz ki yaklaşık 3 bin afetzede şehrimizde bulunmakta. Bu vesileyle onlarında sosyal bakım anlamında ihtiyaçları olduğunu düşünerekten gönüllü ekibimizle beraber Öğretmenler evinde, Diyanet Eğitim Merkezinde bulunan misafirlerimizi ziyarek ederek kişisel bakımlarını yapıyoruz. Biz ilk günden beri her şekilde afetzedelerimizin yanında olduğumuzu beyan ettik. Bizde imkanlar dahilinde elimizi taşın altına koyduk. Gönüllü yoldaşlarıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Buraya misafir olarak gelen afetzedelerimizi aynı şekilde iş yerlerimizde de ağırlamaktan memnuniyet duyacağız” şeklinde konuştu.

 

 

Haber :

Yorum Yap

Çorum'da 8 yaşındaki otizmli Mehmet Emin yabancı dil becerisiyle dikkati çekiyor

Çorum'da 8 yaşındaki otizmli Mehmet Emin yabancı dil becerisiyle dikkati çekiyor

  • 0
  • 0
Amasra'ya kruvaziyer ile bugüne kadar 113 bin 949 Rus turist geldi

Amasra'ya kruvaziyer ile bugüne kadar 113 bin 949 Rus turist geldi

  • 0
  • 0

Hangisi 'İmparatorların Çayı' olarak bilinir?