Rize'den Deprem Bölgesine Yardım Eli

Rize'den Deprem Bölgesine Yardım Eli

  • 2
  • 0

6 Şubat’ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından Rize’den binlerce gönüllü bölgeye koştu.

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, 3 bin 510 personel ve gönüllü, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin etkilediği bölgeye gitti.

Rize'de bölgeye arama kurtarma ekiplerinin yanı sıra aşçı, teknik personel, şoför, itfaiyeci, polis, inşaat ustası gibi bir çok alanda etkin personel yönlendirildi.

Bu sayıya yine Rize’den kendi imkanları ile bölgeye gidip oradaki çalışmalar yardım eden yaklaşık 500 kişinin de olduğu tahmin ediliyor. 

'rizetekyurek.net' platformu üzerinden kayıt yaptıran gönüllüler ise ihtiyaç duyulduğunda iletişime geçilerek, sıra ile bölgeye gönderilmeye devam ediyor.

 

 

Haber :

Yorum Yap

Rize'de

Rize'de "10. Kış Yüzme Şenliği" yapıldı

  • 2
  • 0
Gümüşhane’de bakımevinde silahlı kavga; 1 ölü

Gümüşhane’de bakımevinde silahlı kavga; 1 ölü

  • 0
  • 0

2023 yılı itibariyle Ç.Rizespor kulüp tarihinde kaç yabancı teknik adam görev aldı?