Sokakta yürürken seken kurşunla vurulduğu anlar kamerada

Sokakta yürürken seken kurşunla vurulduğu anlar kamerada

  • 0
  • 0

TRABZON'un Ortahisar ilçesinde G.K., tabancayla vurduğu Uğur Çakır'ı yaralarken, seken kurşunlardan biri de yüzüne isabet eden Onur Mert'i yaraladı.

Mert’in kalabalıkta yürüdüğü sırada yaralandığı anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, saat 20.30 sıralarında Ortahisar ilçesinde kentin en kalabalık sokağı olan, yayaların kullandığı Uzun Sokak’ta meydana geldi. G.K., bir iş yerinin önünde duran Uğur Çakır’a tabanca ile ateş etti. Çakır bacaklarından yaralanırken, seken kurşunlardan biri sokakta yürüyen Onur Mert’in yüzüne isabet etti. Çakır ve Mert kanlar içerisinde yığılırken, şüpheli ise kaçtı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak, tedaviye alındı.

O ANLAR KAMERADA
Trabzon’a gezmek için geldiği öğrenilen Onur Mert’in vurulduğu anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; kalabalık sokakta yürüyen Mert’in bir anda yüzünü tutarak yığıldığı, silah sesleri üzerine kalabalığın sokakta panikle kaçıştığı yer aldı. Bu arada ayağından vurulan Uğur Çakır’ın olay yerine gelen babası ise fenalık geçirdi. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. 

Haber :

Yorum Yap

Konyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu

Konyaspor-Çaykur Rizespor maçının hakemi belli oldu

  • 0
  • 0
İl Sağlık Müdürü Uras: Şehir hastanemiz Karadeniz için tam bir sağlık üssü

İl Sağlık Müdürü Uras: Şehir hastanemiz Karadeniz için tam bir sağlık üssü

  • 0
  • 0

Rize'nin nüfusu 2024 verilerine göre yaklaşık kaçtır?