Soner Arıca Yeni Klibini Karadeniz'de Çekti

Soner Arıca Yeni Klibini Karadeniz'de Çekti

  • 4
  • 3

Ünlü şarkıcı Soner Arıca, eşsiz Karadeniz manzaraları ile bezeli yeni şarkısı ve klibini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Soner Arıca söz ve müziÄŸi Yudum’a ait olan 'Esmesin Ayrılık' isimli yeni single’ı ile müzikseverlerle buluÅŸtu. Arıca çalışmasında DoÄŸu Karadeniz’in ezgilerini taşıyan ÅŸarkısının klibini yine bu bölgenin eÅŸsiz doÄŸasında çekti. 

'Esmesin Ayrılık' çalışmasında aranjör olarak Miraç Kutlu’nun imzası var. Orijinal versiyonundaki etnik duygu korunarak, modern bir soundla düzenlenen ÅŸarkının miks ve masteringini Özgür YurtoÄŸlu yaptı.

Soner Arıca, yeni ÅŸarkısını hayranlarıyla buluÅŸurken, sevdiklerimizden uzak olduÄŸumuz bu bayramda, benim size bayram hediyem olsun notuyla paylaşırken, “Karadeniz benim de memleketim. O bölgenin eÅŸsiz doÄŸasını çok seviyorum. Klip içinde doÄŸal güzelliklerde ki yaylaları tercik ettim. Klibi izleyenler adeta Karadeniz’e gitmiÅŸ gibi hissedecekler” dedi. 

Rizeli gazeteci ve drone pilotu Aytekin Kalender’in görüntüler ile destek verdiÄŸi klip kısa sürede binlerce kiÅŸi tarafından izlendi.

Büyük bölümü Rize’de çekilen klipte Soner Arıca doÄŸa içinde 2 binli rakımlarda ÅŸarkısını seslendirdi.   

Alemdar: Bu Tür Çalışmalar Bölgemizin Tanıtımına Katkı SaÄŸlıyor
Rize Ä°l Kültür ve Turizm Müdürü Esra Alemdar, klibin Rize’nin tanıtımı için çok deÄŸerli olduÄŸunu belirterek, “Soner Arıca’ya emekleri için teÅŸekkür ediyoruz. Klipte Rize’yi güzel ifade ettiler. Ezgiler ve görüntüler Karadeniz’in tanıtımına çok katkı saÄŸlayacaktır. Kendisine teÅŸekkür ediyor baÅŸarılar diliyoruz. Son günlerde bu tür çalışmalar için izin isteyen bir çok yapımcılar var. Belgeseller, kısa filmler, reklam çekimleri ve benzeri çalışmalar için bölgemiz çok özel bir yer. Soner Arıca’nın yaptığı bu çalışma çok özel oldu ve türkü yöreyle bütünleÅŸti. Bölgeyi görmek isteyenlerin sayısı bu çalışmalarla daha da artacaktır” dedi. 

Haber :

Yorum Yap

Silah kaçakçılığı operasyonda 1 zanlı yakalandı

Silah kaçakçılığı operasyonda 1 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor, Shelvey'nin sakatlığı için açıklama yaptı

Çaykur Rizespor, Shelvey'nin sakatlığı için açıklama yaptı

  • 1
  • 0

En uzun süre Rize Belediye Başkanlığı görevi yapmış kişi?