Yaşar Karaca Yeniden Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Seçildi

Yaşar Karaca Yeniden Terziler ve Konfeksiyoncular Odası Başkanı Seçildi

  • 1
  • 0

Rize Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Yaşar Karaca tek aday olarak girdiği seçimli genel kurulda yeniden başkan seçildi.

Olağan genel kurul Rize Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Güven Aksoy’un divan başkanı seçildiği genel kurula; oda başkanları davetliler ve üyeler katıldı. 

Genel kuruldu yeniden başkan seçilen Yaşar Karaca, üçüncü dönem için üyelerinden güven oyu aldıkları için bütün üyelere teşekkür ederek, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada hizmetlerinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Karaca’nın konuşması ardından denetleme ve faaliyet raporları oylanarak kabul edildi. Tek liste ile gidilen seçimde oylar kullanarak Yaşar Karaca yeniden başkan seçildi. 

YENİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU
Seçimde Yaşar Karaca başkanlığında yönetim ve denetim kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: “Sabri Yılmaz, Sevgi Hanedar, Resul Karaca, Deniz Uncu, Murat Yılmaz, Gönül Kösem“
Denetleme kurulunda ise şu isimlerden oluştu: "Zeynep Karaca, Mehmet Sinan Yılmaz, Selman Polat"

Haber :

Yorum Yap

Emirhan Topçu'ya La Liga'dan yeni talip

Emirhan Topçu'ya La Liga'dan yeni talip

  • 0
  • 0
Rize’ye devasa ‘RİZE’ yazısı

Rize’ye devasa ‘RİZE’ yazısı

  • 4
  • 0

'Süper Vali' olarak bilinen Recep Yazıcıoğlu'nun ilk kaymakamlık görevini yaptığı Rize ilçesi?