AK Parti'li Topal'dan, Başkan Selim Metin'e tepki

AK Parti'li Topal'dan, Başkan Selim Metin'e tepki

  • 2
  • 2

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin'in katıldığı bir televizyon programında, AK Parti İlçe Teşkilatına yönelik söylediği ifadelere, partinin ilçe başkanı Hüseyin Topal tepki gösterdi.

Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği, "AK Parti Derepazarı İlçe Teşkilatı bizi engellemek için elinden gelen her şeyi yapıyor." ifadelerine AK Parti cephesinden tepki geldi.

AK Parti Derepazarı İlçe Başkanı Hüseyin Topal yaptığı açıklamada, Başkan Metin'in sözlerinin son derece yakışıksız olduğunu belirterek, "Başkan Metin'in 4,5 yıldır sürdürdüğü belediye başkanlığındaki başarısızlığını, verdiği sözleri tutmamasını partimize ve ilçe teşkilatımıza yıkmaya çalışması traji komiktir. Bu ifadeler en basit tabirle kuyruklu yalandır." diye konuştu.

"Olumlu İşlere Destek Verildi"
Aynı programda Başkan Metin'in ilçedeki projelere verdiği desteklerden dolayı AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar'a teşekkür ettiğini hatırlatan Topal, "Bu tutarsızlıklarını kamuoyunun dikkatine sunuyoruz. AK Parti sıkı hiyerarşik yapısıyla genel merkezimizden il, ilçe teşkilatları ve mahalle temsilcilerimize kadar aynı çizgide hareket eden bir siyasi organizasyondur. İlçe teşkilatımızın, il başkanlığımızdan, genel merkezimizden bağımsız hareket etmesi, politika üretmesi söz konusu dahi olamaz. İlçemiz Derepazarı’na yapılan tüm olumlu işlere AK Parti bir bütün olarak destek vermiş ve vermeye de devam edecektir." dedi.

"Nezakete ve Doğruları Söylemeye Davet Ediyoruz"
Topal, Başkan Metin'in başarısızlığı örtmek için teşkilatlarını hedef gösterdiğini ifade ederek, "Hezeyanlarla dolu açıklamalarının esas hedefi; başarısızlığını, kifayetsiz yönetim anlayışını ve yine kendi ifadesi ile oluşan 80 milyonluk borç kamburunu örtme gayretidir. Verilen desteklere rağmen bitirilemeyen altyapı, talan edilen üst yapı, bilinen 80 milyonluk borç yükü ve diğer olumsuzlukların sorumluluğu belediye başkanı Sayın Selim Metin’e aittir. Birtakım dedikodular üzerinden kendine siyaset alanı açmaya çalışan ve siyasi kutuplaşmayı körükleyen Başkan Metin’i nezakete ve doğruları söylemeye davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber : Hüseyin Çatan

  • Misafir

    Misafir

    Sen nekadar başkana çamur arsanda boş millet salak değil ayrımcılıği sız başlattınız derepazarında. Akpli olmayana düşman gözü ile baktınız siz 2019 seçimini kaybetmeyi hazmedemediniz ona buna çamur ayıp durmayın

    Cevap yaz
    01.10.2023 23:07
  • Misafir

    Misafir

    Akparti sabki cok sozunu yutuyor dimii birakin bos konusmalari

    Cevap yaz
    01.10.2023 09:09
Yorum Yap

Yayla yollarında karla mücadele devam ediyor

Yayla yollarında karla mücadele devam ediyor

  • 0
  • 0
Çayın düşmanı: ‘Telgraf otu’

Çayın düşmanı: ‘Telgraf otu’

  • 0
  • 0

15. yüzyılın sonlarında Hemşin bölgesine hakim olan devletin adı nedir?