Avcı: Havalimanımıza haksızlık yapılıyor!

Avcı: Havalimanımıza haksızlık yapılıyor!

  • 0
  • 0

Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Artvin Havalimanının henüz yeni bir havalimanı olduğunu ve zaman zaman haksız eleştirilere neden olduğunu belirterek, tüm paydaşlarıyla birlikte havalimanını ve yolcu sayısını daha yukarılara taşıyacaklarını söyledi.

Sürekli Rize Artvin Havalimanı ile Trabzon Havalimanının karşılaştırıldığına dikkat çeken Rize Milletvekili Muhammed Avcı, “Rize Havalimanına haksızlık yaptığımızın kanaatindeyim. Bir yanda 50 yıllık bir havalimanı var. Bir tarafta acenteleri, turizm tesisleri, bağlantıları, otelleri yani turizm alt yapısı oluşmuş bir havalimanı var. Bir tarafta ise bir yıllık bir havalimanı var. Buna rağmen bu iki havalimanını eşitmiş gibi mukayese etmek çok doğru değil. Bunu yapmak bu şehre de havalimanımıza da haksızlıktır” dedi.

YURTDIŞI SEFER İÇİN BAĞLANTILAR SÜRÜYOR
Rize’de yavaş yavaş koşulların ve turizm alt geliştiğini belirten Avcı, “Acentelerimiz, turizm tesislerimiz, bağlantılarımız, otellerimiz yani turizm alt yapımız geliştikçe ilimize gelen sayıları da artacak. Ayrıca yurtdışı Ortadoğu ve Avrupa bağlantıları yapılmaya başlandı. Yolcu olduğu sürece biz Rize Artvin Havalimanını uçaksız bırakmayız. Yeter ki elimizde yeterli bağlantılar yeterli yolcu kapasitesi olsun. Hemşerilerimden isteğim kendi ilimize bir havalimanı yapılmışsa Artvin ve Rize bu havalimanını ortak kullanıyorsa havalimanımıza sahip çıkalım. Bizimde çalışmalarımız isteğimiz bu bölgenin bütün yolcusunu bizim havalimanı taşısın başka havalimanlarına yönlendirilmesin. Bununla ilgili de bütün tedbirleri alıyoruz” diye konuştu.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Ardeşen'de belediye başkan yardımcıları açıklandı

Ardeşen'de belediye başkan yardımcıları açıklandı

  • 0
  • 0
Rize’ye 20 hekim ataması yapıldı

Rize’ye 20 hekim ataması yapıldı

  • 0
  • 0

Rizespor'un ilk renkleri nedir?