Ayder Yaylası’nda yenileme çalışmaları sürüyor

  • 0
  • 0

Ankara ‘Rize Günleri’ Nayla Altı Sohbetlerinde açıklamalarda bulunan Rizeli Turizmci Selami Haşimoğlu, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Ayder Yaylası’nda yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulundu.

Rize Dernekleri Federasyonu (RİDEF) tarafından düzenlenen Ankara 'Rize Günleri' 2-5 Mayıs tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlendi. 

Rizeli Turizmci Selami Haşimoğlu, Ankara ‘Rize Günleri’ etkinliğinde Rize Takip İmtiyaz Sahibi Aytekin Kalender’in moderatörlüğünde düzenlenen Nayla Altı Sohbetinde  açıklamalarda bulundu.

“REKREASYON ÇALIŞMALARI BİTME AŞAMASINDA”
Katıldığı Nayla Altı Sohbetleri’nde Ayder Yaylası’nın yenilenme sürecinin devam ettiğini söyleyen Haşimoğlu, “Çalışmalar sürüyor. Kesin bir bitiş tarihi ile ilgili net bir bilgi yok. Bütçeyle alakalı TOKİ böyle bir yatırıma girdi. Özellikle Ayder’in girişindeki otopark kısmı, ana bina ve birkaç noktada rekreasyon alanları projesi bitme aşamasına geldi. Süreç biraz zorlu bir süreç, orda bir işletmeci yıllarını, emeğini, varlığını ve birikimini vermiş otelini yıkacaksınız, karşılığında 11 odalı bir otel vereceksiniz. O süreç devam ediyor. Mülk sahipleriyle değiş-tokuşlar konusunda görüşmeler var. Süreç bu şekilde devam ediyor. Bölge turizmine 4-5 yıldır Rize-Artvin Havalimanı’nın da çok büyük bir etkisi var ama bunuda doğru yönetmek lazım” dedi.

Haber : MELDA AYSU

Yorum Yap

Rize'de genç nüfus oranı 13,4 oldu

Rize'de genç nüfus oranı 13,4 oldu

  • 0
  • 0
Emekli madenci yer altının zorlu çalışma koşullarını çizdiği resimlerle anlattı

Emekli madenci yer altının zorlu çalışma koşullarını çizdiği resimlerle anlattı

  • 0
  • 0

Futbolculuk kariyerinde Beşiktaş ve Fenerbahçe forması giyen, Rizespor'un ilk teknik direktörü?