Bahçede dehşet, köpekler yaşlı kadını parçaladı

Bahçede dehşet, köpekler yaşlı kadını parçaladı

  • 0
  • 0

Milliyet'in haberine göre İngiltere'de bir kadın bahçesinde güneşlenirken yasaklı köpek ırkı olarak tabir edilen köpeklerin saldırısına uğradı. Talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir süredir başıboş köpek sorunu ile mücadele etmeye çalışan İngiltere'den konuyla ilgili korkunç bir haber daha geldi. İki köpek tarafından bahçesinde güneşlenirken saldırıya uğrayan yaşlı kadın hayatını kaybetti, aynı gün 11 yaşındaki bir çocuk ise ağır yaralandı.

BU YIL ÖLÜ SAYISI 5'E YÜKSELDİ
Olayın gündem olması üzerine İngiltere'de sivil toplum kuruluşları hayvan hakları konusunda değişiklik talep etti. 70'li yaşlarında olan talihsiz kadın evinin bahçesinde güneşlenirken köpeklerin hedefi oldu. Söz konusu kadın 2023 yılında İngiltere'de köpekler tarafından öldürülen 5. kişi oldu.

SAHİPLERİ TUTUKLANDI
Söz konusu köpeğin sahipleri ise yasaklı bir köpek cinsine sahip oldukları sebebiyle tutuklandı. Konuyla ilgili açıklama yapan şüpheliler acı olayı 'trajedi' olarak nitelendirdi.

İngiltere'de köpek sorunun ortaya çıkması ise Kovid-19 dönemine dayanıyor. Ülkede birçok kişi karantinayı köpekleriyle geçirdi. Hayatın normale dönmesiyle İngilizler köpekleri bakamadıkları için sokaklara bıraktı.

Haber :

Yorum Yap

Ergenlik 8 yaşın altına düştü

Ergenlik 8 yaşın altına düştü

  • 0
  • 0
Babacan’ın Rize programı belli oldu

Babacan’ın Rize programı belli oldu

  • 0
  • 0

Rize'nin tescilli peynirinin adı nedir?