Başkan Turgut, Rizeli spor adamları ile bir araya geldi

  • 1
  • 0

Bu sezon Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor’da kulüp başkanı İbrahim Turgut, bu başarıyı tüm paydaşları ile birlikte kutlayarak, tebrikleri kabul ediyor.

İbrahim Turgut ve kulüp yöneticileri Çaykur Rizespor’un altyapı tesislerinde spor adamlarıyla bir araya geldi.

“BU BAŞARIYI TAÇLANDIRMALIYIZ”

Toplantıda söz alan Rizeli spor adamı İsmet Satır, ”Rize’de yaşayanlar tarafından yönetilen bir kulübün şampiyon olabileceğinin örneğini gösterdik. Başkan İbrahim Turgut ve yöneticilerle, futbol severlerle birleşerek, bu bütünlükle Çaykur Rizespor’u şampiyon yaptık ve Süper Lig’e çıkardık. Bu başarıyı Süper Lig’de kalıcı olarak ve Rizeli futbolcuların sahada yer almasıyla taçlandırabiliriz. Bunu yapacak güce, enerjiye ve bilgiye sahibiz” dedi. 

“BİR OLURSAK GÜÇLÜ OLURUZ”

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, “Allah bize nasip etti. Biz ekip olarak, çok çalıştık. Cumhurbaşkanımızın desteğini de çok gördük. Yola çıkarken bir olalım, beraber olalım dedik. Elimizden geleni dürüstçe yapalım ve hep beraber yapalım dedik. Mutluluk da mutsuzluk da beraber olunca değerli olur. Bir olursak güçlü oluruz. Her türlü olumlu eleştiriye açığız. Yanlış olanı Allah nasip etmesin. İnşallah şehrimize ve memleketimize faydalı oluruz. Hepinize güvenim çok büyük. Olabilecek olanın en iyisini yapmaya çalışacağız. Yeni bir mücadeleye gireceğiz. Eğer hep beraber çalışırsak başarırız” diye konuştu.

 

Haber : Cansu Şalambar

Yorum Yap

Kaza yapan otomobilin site duvarında asılı kaldı

Kaza yapan otomobilin site duvarında asılı kaldı

  • 0
  • 0
14 yaşındaki genç kız üst geçitten atladı

14 yaşındaki genç kız üst geçitten atladı

  • 0
  • 0

M.Ö 64 yılında Pazar ilçesini kurduğu tahmin edilen Romalı lider kimdir?