Cami çocuklarla doluyor

Cami çocuklarla doluyor

  • 0
  • 0

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki Hacı Ramazan Acar Camisi teravih namazında çocuklarla doluyor.

Camiye gelen çocuklar, Ramazan ayının ilk gününden itibaren teravih namazlarında ilk sırada saf tutuyor.
Şırnak'ın Cizre ilçesi Cudi Mahallesi'nde bulunan Hacı Ramazan Acar Camisi'ne aileleriyle gelen çocuklar, teravih namazında ilk sırada saf tutuyor. Camiye gelen çocuklar, teravih namazından sonra cami imamı eşliğinde mukabele yaparak Kur'an-ı Kerim okuyor.

Ramazan ayını büyük bir coşku içerisinde karşılayan çocuklar, rahmet ve mağfiret ayının güzelliğinden faydalanmak için her akşam teravih namazı için camilere akın ediyor. Duygularını anlatan çocuklar, camiye geldikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Cami imamı Hüseyin Yaldız, çocukların Allah'ın evine sımsıkı sarıldığını kaydederek, "Namaz alışkanlığı kazandırmak için çocuklarımızı camiye getiriyoruz. Bazen çeşitli hediyelerde veriyoruz. Okuldan sonra erkenden camiye gelen çocuklarımız var. Teravih namazları için çocuklarımıza 'Camiye gelin' dedik, hepsi iftardan sonra geliyorlar. Namaz esnasında sessiz şekilde durup namazlarını kılıyorlar. Bu şekilde hem camiye hem namaza alışıyorlar. Namaz öncesi vaaz veriyoruz. Torunlarını, çocuklarını getirenler var. Zaten istediğimiz, her anne-babanın çocuğunu camiye getirip aynı safta namaz kılmalarıdır. Çocuklarımız geleceğimizin gençleridir" dedi

Haber :

Yorum Yap

Yangında bir ev kullanılamaz hale geldi

Yangında bir ev kullanılamaz hale geldi

  • 0
  • 0
Çocuk Cerrahi Servisi'ni çizimleri ile renklendirdi

Çocuk Cerrahi Servisi'ni çizimleri ile renklendirdi

  • 0
  • 0

Çaykur Rizespor'un sembolü hangi hayvandır?