Çaykur Rizespor'da Ameliyat Olan Azubuike, En Az 6 Yok

Çaykur Rizespor'da Ameliyat Olan Azubuike, En Az 6 Yok

  • 0
  • 0

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Okechukwu Azubuike en az 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklamada, sezon öncesi Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Azubuike'nin, sol diz ön çapraz bağ rüptürü ve kıkırdak yaralanması sebebiyle Acıbadem Maslak Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Mehmet Emin Erdil tarafından artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu ve kıkırdak tamiri ameliyatı yapıldığı belirtildi. 

Ameliyatın başarılı geçtiğinin aktarıldığı açıklamada Nijeryalı futbolcunun sahalara tahmini geri dönüş süresinin 6 ila 9 ay olarak öngörüldüğü kaydedildi. 

Açıklamada, "Futbolcumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor eskisinden daha güçlü bir şekilde sahalara dönmesini umuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Haber : Hüseyin Çatan

Yorum Yap

Oturdukları dairede başlarından vurulmuş cesetleri bulundu

Oturdukları dairede başlarından vurulmuş cesetleri bulundu

  • 0
  • 0
Canik'te depreme dayanıksız 2 bin 864 bağımsız birime neşter

Canik'te depreme dayanıksız 2 bin 864 bağımsız birime neşter

  • 0
  • 0

Kemerköy Köprüsü Rize'nin hangi ilçesindedir?