Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'de yağmurlu havada karşılanıyor

  • 1
  • 2

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17 Şubat 2024 Cumartesi günü Rize'ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

Yağmurlu bir havaya rağmen yüzlerce Rizeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havaalanında ve şehir merkezindeki alanda coşkuyla karşıladı.
Yağmurlu havaya rağmen Erdoğan'ı görmek için şehir merkezindeki alanda toplanan yüzlerce kişi, Cumhurbaşkanı'nın gelişini coşkuyla bekledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rize ziyareti kapsamında konuşması ardından Trabzon ilinde yapılacak programa geçecek. 

Yağmurlu Havaya Aldırmadan Coşku Gösterdiler
Rize'de yağan yağmura rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görmek için alana gelen yüzlerce kişi, Erdoğan'a olan sevgilerini ve desteklerini göstermek için bekledi.  

Yağmurlu havaya rağmen Erdoğan'ı görmek için alana gelen vatandaşlardan Ayşe Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızı Rize'de görmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yağmurlu havaya aldırmadan buraya geldik. Cumhurbaşkanımıza olan sevgimizi ve desteğimizi göstermek istedik." dedi.

Mehmet Çetin ise, "Cumhurbaşkanımız Rize'ye her geldiğinde büyük bir coşkuyla karşılanıyor. Bu da Rizelilerin Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini ve güvenini gösteriyor. Yağmurlu havaya aldırmadan buraya geldik ve Cumhurbaşkanımızı coşkuyla karşılıyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize ziyaretinde 31 Mart seçimleri öncesi belediye başkan adaylarını takdim ederek kendisini dinlemeye gelen kalabalığa hitap edecek.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi

Son bir haftada 1 milyon 968 bin 551 araç denetlendi

  • 0
  • 0
Trabzon'un yüksek rakımlı bölgelerinde karla mücadele çalışması sürüyor

Trabzon'un yüksek rakımlı bölgelerinde karla mücadele çalışması sürüyor

  • 0
  • 0

Atmaca avında kullanılan kuşun Lazca adı nedir?