Deniz: Çay fiyatını kabul etmiyor ve red ediyoruz

Deniz: Çay fiyatını kabul etmiyor ve red ediyoruz

  • 1
  • 3

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz, açıklanan yaş çay fiyatını kabul etmediklerini belirterek, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı istifaya davet etti.

Deniz yaptığı yazılı açıklamada, açıklanan yaş çay fiyatının üreticiyi açlığa mahkum edeceğini vurgulayarak, "Biz bu fiyatı asla kabul etmiyor ve red ediyoruz." dedi.

Çay üreticilerini demokratik tepkilerini göstermeye davet eden Deniz, şunları söyledi:

"Değerli Çay Müstahsillerimiz Sizlere dayatılan bu fiyatlara itiraz edin kabul etmeyin. Çay alım yerlerinde çay tarlalarınızda meydanlarda sesinizi yükseltin tepkinizi ortaya koyun sizlere dayatılan açlığa yoksulluğa karşı koyun. CHP olarak hakkını arayan tüm çay üreticilerimizin yanında olacağız. Çay üreticilerinden yapılan kesintilerle başkanlık yapan Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan’ı ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı istifaya davet ediyoruz."

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

EKMEK SATIN ALINACAKTIR

EKMEK SATIN ALINACAKTIR

  • 0
  • 0
Balat sahilinde olta atan balıkçılar deniz yüzeyinde oluşan kirlilikten şikayetçi

Balat sahilinde olta atan balıkçılar deniz yüzeyinde oluşan kirlilikten şikayetçi

  • 0
  • 0

1992 Olimpiyatları'nda güreşte altın madalya kazanan Rizeli sporcu?