Denize düşen çocuğu piknik örtüsüyle kurtarmaya çalıştılar

  • 1
  • 0

Üsküdar'da yüzmek için denize giren bir çocuk boğulma tehlikesi yaşadı. Çocuğun boğulduğunu fark eden vatandaşlar uzun uğraşlar sonrası çocuğu denizden çıkardı.

Olay dün 17.30 sıralarında Üsküdar, Beylerbeyi sahilde meydana geldi. Serinlemek için denize giren bir çocuk kısa süre sonra suda çırpınmaya başladı. Çocuğun çırpındığını gören vatandaşlar 112 sağlık ekibine ihbarda bulunurken bazı vatandaşlar ise denize atlayarak çocuğu kurtarmaya çalıştı. Denize giren bir vatandaş çocuğu karaya çıkartmakta zor anlar yaşarken diğer vatandaşlar ise piknik örtüsü sarkıtarak yardım etmeye çalıştı.

Daha sonra olay yerine gelen Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü ekipleri çocuğu denizden çıkartarak bota aldılar. İlk müdahalenin yapıldığı çocuk hastaneye kaldırılırken vatandaşların, “yaşıyor, yaşıyor” demesi dikkat çekti. Denizde yaşanan can pazarı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

 

Haber : İhlas Haber Ajansı

Yorum Yap

Yanan aracın içinde ölü bulunan genç müteahhit son yolculuğuna uğurlandı

Yanan aracın içinde ölü bulunan genç müteahhit son yolculuğuna uğurlandı

  • 0
  • 0
İstanbul'da kar sonrası sokaklar oyun alanına döndü

İstanbul'da kar sonrası sokaklar oyun alanına döndü

  • 27
  • 0

Eski adı 'Hurtoz' olan mahallenin adı nedir?