Depremzedeler Rize çadırında her gün iftar ve sahurlarını yapıyorlar

  • 0
  • 0

Rizeli İş İnsanı Süleyman Tarakçı, ramazan ayı dolayısıyla Rize Çadırında her gün sıcak yemek çıkarttıklarını ve depremzede vatandaşlara ikram ettiklerini söyledi.

Depremin ilk gününde bu yana seferber olan Rizeliler Ramazan ayında da deprem bölgesine yardımlarını sürdürüyor.

MÜSİAD Ticaret Ofisi Başkan Yardımcısı, İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Meclis Üyesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Genel Merkez Kurulu Üyesi, Nalia Karadeniz Mutfağı İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tarakçı, deprem bölgesinde ramazan ayı boyunca her gün sahur ve iftar yemeği verdiklerini belirtti.

6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerin başlangıcından itibaren tüm imkanlarını seferber ettiğini dile getiren Tarakçı, "Deprem başlangıcından itibaren bölgeye yardım getirdik. Daha sonrasında Rize Valiliği önceliğinde kurulan ‘Rize Çadırı’nda Ramazan ayı boyunca yemek verme kararı aldık. Pidemizi ve yemeğimizi her gün çıkarıyoruz. Burada depremzedelerin acılarına ortak oluyor,onlara destek oluyoruz"dedi.

600 KİŞİYE İFTAR VE SAHUR YEMEĞİ VERİYORUZ
20 Mart'ta 5 kişilik bir ekiple Hatay'ın Kırıkhan ilçesine geldiklerini belirten Tarakçı, "Fırınımızı kurduk ve mutfağımızın eksiklerini tamamladık. Ramazan boyunca iftar ve sahur yemeklerini çıkarmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Rize Valisi Kemal Çeber iftar çadırımızı ziyaret etti. Bu şekilde Ramazan bayramının birinci gününe kadar devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Süleyman Tarakçı; Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, İSTİB Başkanı Ali Kopuz, Rize Dernekleri Federasyonu, Çayeli Vakfı, Belediye ve birçok sivil toplum kuruluşlarına, ellerinden gelen her şeyi yaptıkları için teşekkür etti.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’de açacağı projeler bedeli belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Rize’de açacağı projeler bedeli belli oldu

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor, iç saha maçları için bilet fiyatlarını belirledi

Çaykur Rizespor, iç saha maçları için bilet fiyatlarını belirledi

  • 0
  • 0

Rize’nin yüzölçümü olarak en büyük ilçesi hangisidir?