En güzel Ramazan Bayramı mesajları

En güzel Ramazan Bayramı mesajları

  • 0
  • 0

Ramazan Bayramı kutlaması bu yıl 10 Nisan itibarıyla başlıyor. Sevdiklerinin Ramazan Bayramı'nı kutlamak isteyenler için tebrik mesajlarını derledik. Detaylar haberimizde...

1. Rahmet deryasında gönüllerin sevgiye ve dostluğa dönüştüğü Ramazan Bayramı'nız kutlu olsun.

2. Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!

3. Birlikte olamasakta bu bayramda daha nice bayramlara umutla, sabırla. Bayramınız mübarek olsun.

4. Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Bayram diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.

5. Kapı çalar çocuklar koşar; eller uzatılır dostlar tutar... Ramazan Bayramı'nda bütün kalpler birlikte atar. Hayırlı bayramlar...

6. Dostluğu, sevgiyi ve geleceği… Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı… Hüznümüzü, acımızı, yalnızlığımızı paylaştığımız; birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.

7.  Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.

8. Mübarek Ramazan Bayramını, sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi diliyorum hayırlı bayramlar.

9. Adaletin terazisi, varlığın yaratıcısı, merhametin tek göstergesi olan Yüce Yaratan Allah(c.c.), hayırlı dualarda bulunan müminlerinin dualarını kabul eder. Bu Ramazan bayramında dualarımız Yüce Allah'a. Mübarek Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olur inşallah.

10. Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

 

 

 

Haber : HABER MERKEZİ

Yorum Yap

Rize’de bisiklet turu düzenlenecek

Rize’de bisiklet turu düzenlenecek

  • 0
  • 0
Bolu Dağı'nda sis etkili oldu

Bolu Dağı'nda sis etkili oldu

  • 0
  • 0

Rize halk kültüründe 'Çürük ayı' olarak adlandırılan ay hangisidir?