Havza'da

Havza'da "Peygamber Hayatı, Aile Ahlaki ve Ailede Sabır" konferansı düzenlendi

  • 0
  • 0

Havza'da Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında, "Peygamber Hayatı, Aile Ahlaki ve Ailede Sabır" konferansı düzenlendi.

Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde Havza Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak İl Müftüsü Seyfullah Çakır katıldı.

İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, konferansın açılışındaki konuşmasında, Peygambere olan sevdalarını ifade etmeye gayret ettiklerini anlatarak, desteklerinden dolayı Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığına teşekkür etti.

Çakır ise Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından Peygamber Efendimizin bizlere verdiği mesajı çeşitli etkinliklerle anlatmaya devam ediyoruz. Haftanın cennet vatanımıza, bütün insanlığı hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Konferansın sonunda Alıcı, Çakır'a hediye takdim etti.

Haber : AA

Yorum Yap

Çay üreticilerine mazot ve gübre desteği ödemesi başladı

Çay üreticilerine mazot ve gübre desteği ödemesi başladı

  • 42
  • 0
Kanadalı yazar Jenny Molendyk: Müslümanlık bana Allah'tan hediye

Kanadalı yazar Jenny Molendyk: Müslümanlık bana Allah'tan hediye

  • 0
  • 0

RTEÜ'lü akademisyenlerin Sason Çayı'ndaki keşfini sosyal medyasından paylaşan dünyaca ünlü aktör?