İkizdere Kaymakamı Bayram'dan veda mesajı

İkizdere Kaymakamı Bayram'dan veda mesajı

  • 0
  • 0

Görev süresi sona eren İkizdere Kaymakamı Mustafa Salih Bayram, yayımladığı mesajla ilçe halkına veda etti.

Bayram, iki yıla yakın süredir yürüttüğü görevinden bugün itibariyle ayrıldığını aktararak, "Meslek hayatımın başında mesleğe dair pek çok tecrübenin ilklerini sizlerle birlikte edindim. Siz kıymetli hemşehrilerimin kadirşinaslığı, misafirperverliği ve enerjisi sayesinde geldiğim ilk günden beri kendimi İkizdereli olarak hissettim ve İkizderemize en iyi hizmeti sunmak için çalıştım. Görev sürem boyunca yaptığımız şenlikleri büyük bir coşku ile gerçekleştirip birlikte mutlu olduğumuz gibi ülkemizde yaşanan 6 Şubat depreminde de birlikte hüzünlendik. Yaşanan elim deprem hadisesi sonucunda sizlerin vatanseverliğine ve yardımseverliğine şahit oldum. Aynı zamanda deprem bölgesinde çalışan hemşehrilerimin cesaret ve merhameti beni hem duygulandırdı hem de gururlandırdı." dedi.

Eğitim, spor, turizm ve sosyal faaliyetler başta olmak üzere pek çok konuda yenilikler yapma ve mevcudu geliştirme gayretinde olduklarını belirten Bayram, şu ifadeleri kullandı: 

"Yaptığımız çalışmalarda her zaman destekçimiz olan başta sayın valilerimize, ilimiz mülki idare amirlerine, belediye başkanlarımıza, il encümenlerimize, muhtarlarımıza, siyasi parti ve STK temsilcilerimize, şehit yakınlarımız ile gazilerimize, mesai arkadaşlarıma ve siz kıymetli İkizdereli hemşehrilerime teşekkür ederim. Allah'ın rızasını kazanmak için adalet üzerine kararlar verme gayretinde olduğum görev sürecimde istemeden de olsa yaptığım noksanlıklardan ötürü sizlerin helalliğini talep eder hayır dualarınızı temenni ederim. Allah'a ısmarladık..."

Veda Programı Düzenlendi
İlçedeki görev süresi tamamlanan Kaymakam Bayram adına İkizdere Kaymakamlığı Sosyal Tesisi'nde veda programı düzenlendi.

Bayram'a ilçe anısına plaket takdim edildi.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Çin’de düzenlenen Çay Fuarı’na Rize’den Katılım

Çin’de düzenlenen Çay Fuarı’na Rize’den Katılım

  • 0
  • 1
Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucu operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı

  • 0
  • 0

Kaçkar sıradağlarının en yüksek tepesi hangisidir?