Rize İl Müftülüğü, uzun yıllar İmam Hatip öğrencilerinin yetişmesine önemli katkılar sunan emekli Meslek Dersleri Öğretmeni Ahmet Ali Saruhan’a anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.
Emekliliğinin ardından da irşat çalışmalarına devam eden Saruhan, Müftü Mahallesi Berat Camii’nde her Pazartesi akşam-yatsı arası düzenlenen “Hayat Rehberi Kur’an” tefsir derslerinde cemaatle buluşmayı sürdürüyor.
24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle ders programına katılan Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, yıllar önce kendisine hocalık yapan Saruhan’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini iletti. Müftü Çakmakçı, “Bizleri ilme teşvik eden, mesleğin inceliklerini öğreten hocalarımızın üzerimizdeki emekleri bir ömür emanettir.” ifadelerini kullandı.
Eğitimin ve rehberliğin toplum üzerindeki etkisine değinen Çakmakçı, öğretmenlerin açtığı yolun yıllar sonra dahi ışık olmaya devam ettiğini belirterek tüm eğitimcileri şükranla andı.
Ziyaret, tefsir dersinin ardından yapılan dua ile sona erdi.
























Misafir
Tebrik Ediyorum Kimin Din Vatan Devlet Millet Bayrak Uğruna Faydası Varsa Ne Mutlu Ona