Kızılay’dan Bolu’daki Gazzeli öğrencilere iftar

Kızılay’dan Bolu’daki Gazzeli öğrencilere iftar

  • 0
  • 0

TÜRK Kızılay Bolu İl Kadın Birimi, ‘Anne Eli’ projesi kapsamında Bolu’da eğitim gören Gazzeli üniversite öğrencileriyle, kendi hazırladıkları yemeklerle iftar programında bir araya geldi.

Bolu’da, ailelerinden uzakta eğitim hayatını sürdüren Gazzeli üniversite öğrencileri için, aile hayatını hissetmeleri amacıyla Türk Kızılay Bolu İl Kadın Birimi tarafından iftar düzenlendi. Yemekler, Kızılay Kadın gönüllüleri tarafından evlerde hazırlandı. Hazırlanan yemekler, Türk Kızılay Bolu İl Kadın Birimi Başkanı Ünsal Toylan’ın evinde sofraya konuldu. Gazzeli öğrenciler ve gönüllüler birlikte iftar yaptı.

Türk Kızılay Bolu İl Merkezi Kadın Başkanı Ünsal Toylan, “Bir nebze olsun aile hasretlerini gidermelerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu sofrada sadece yemek paylaşılmıyor. Sevgi, merhamet ve dayanışma da paylaşılıyor. Annelerinden uzakta olan evlatlarımızın her zaman yanındayız” dedi. 

Haber : DHA

Yorum Yap

Tesadüfen fark edilen nadir hastalık ameliyatla tedavi edildi

Tesadüfen fark edilen nadir hastalık ameliyatla tedavi edildi

  • 0
  • 0
Trabzon'da kadınlar atık kumaş parçalarını oyuncağa dönüştürüyor

Trabzon'da kadınlar atık kumaş parçalarını oyuncağa dönüştürüyor

  • 0
  • 0