Öksüz: Galatasaray bu maçı hakkıyla kazanmadı

  • 1
  • 0

90+3 Programı'nda Çaykur Rizespor'un Galatasaray maçındaki olayları değerlendiren spor yorumcusu Osman Öksüz, Göz göre göre Rizespor’un hakkı yendi. Galatasaray zaten çok güçlü bir takım ama hakkıyla bu maçı kazanmadı' şeklinde yorumlarda bulundu.

Gazeteci Muhittin Sandıkçı'nın moderatörlüğündeki programda eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu Osman Öksüz ile eski futbolcu ve antrenör İsmet Satır yorumlarıyla eşlik ediyor. 

Çaykur Rizespor maçında Galatasaray’ı destekleyen taraftara tepki gösteren İsmet Satır “Oyunumu değerlendirelim, hakemimi değerlendirelim çok konu var ama kimliğinde Rize yazan bir kişinin rakip takımın attığı golde seviniyorsa bu durum şehrine ve takımına saygısızlıktır” dedi.

Öksüz:Türk futbolunda hak ve adalet diye birşey kalmadı
Çaykur Rizespor’un hakem tarafından yenilgiye uğratıldığını belirten Osman Öksüz, “Maalesef her Rizespor- Galatasaray maçında bir takım olaylar oluyor. Rizesporlu oyuncular ve İlhan Palut bu maça iyi hazırlanmış ama göz göre göre Rize’nin hakkı yendi. Galatasaray zaten çok güçlü bir takım ama hakkıyla bu maçı kazanmadı. Bu maçın katili hakem Kadir Sağlam ve VAR hakemi maçı katletmiştir. Türk futbolunda hak ve adalet diye birşey kalmadı. ”dedi. 

Rizespor maçına giden taraftarların çoğunun Galatasaray’ı desteklediğini belirten Öksüz, “Stadyumda 10 bin kişi vardı ama 8 bin taraftarın hepsi Galatasaray’ı destekliyordu. Maça gelenleri çoğu Galatasaray’ı görmek için maça geldiler. İddia ediyorum tribünlerde sadece bin tane Rizespor’u destekleyen taraftar vardır. ” ifadelerini kullandı.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Artvin'de 1400 rakımda yoga yapıldı

Artvin'de 1400 rakımda yoga yapıldı

  • 0
  • 0
Hurdaya dönen tırın sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu

Hurdaya dönen tırın sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu

  • 0
  • 0

1992 Olimpiyatları'nda güreşte altın madalya kazanan Rizeli sporcu?