Öksüz: Rizespor artık Samsunspor maçına odaklanmalı

Öksüz: Rizespor artık Samsunspor maçına odaklanmalı

  • 2
  • 0

90+3 programında açıklamalarda bulunan, eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu Osman Öksüz, Çaykur Rizespor’un moral bozmadan Samsunspor maçına odaklanılması gerektiğini vurguladı.

Gazeteci Muhittin Sandıkçı’nın moderatörlüğünü yaptığı 90+3 programında eski futbolcu, antrenör ve spor yorumcusu Osman Öksüz ile eski futbolcu İsmet Satır Çaykur Rizespor’un Samsunspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.  

Çaykur Rizespor'un Samsunspor maçına iyi hazırlanılması gerektiğini belirten Osman Öksüz, "Fenerbahçe gerçekten çok yetenekli bir kadro kurdu. Ancak Rizespor, bu kadar kötü bir performans sergilememeliydi. Bu maçı geride bırakarak, Samsunspor maçına hazırlanmalı" dedi.  Öksüz ayrıca, "Şu an Samsunspor'un teknik direktörü bulunmuyor ve takım hazır bir durumda değil. Rıza Çalımbay'ın yakın tarihte Samsunspor ile anlaşacağı tahmin ediliyor" şeklinde de değerlendirmelerde bulundu.

Çaykur Rizespor'un Samsunspor'u hafife almaması gerektiğini vurgulayan İsmet Satır, "Evimizde 1 puan almış Samsunspor ile karşı karşıya geleceğiz. Ligde kötü bir dönemden geçen bir takım olsa da, biz rakibimizi küçümsememeli ve iyi bir şekilde hazırlanarak bu maçı kazanmalıyız. Her maçta karakter göstermeliyiz. Bu mağlubiyetler genç oyuncularımızı etkileyebilir, ancak motivasyonlarının düşmemesi için biz taraftarlar olarak takımımıza destek olmalıyız" ifadelerini kullandı. 

Haber : Zeynep Kopuz

Yorum Yap

Sosyal medyadan müstehcen içerik paylaşan 5 zanlı yakalandı

Sosyal medyadan müstehcen içerik paylaşan 5 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Rize’de FETÖ operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Rize’de FETÖ operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

  • 1
  • 0

2023 yılı itibariyle Ç.Rizespor kulüp tarihinde kaç yabancı teknik adam görev aldı?