Özçelik: Bu yıl da aynı planı uygulamayın

Özçelik: Bu yıl da aynı planı uygulamayın

  • 0
  • 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, geçtiğimiz yıl kuru çaya yapılan zamlara karşın yaş çayın fiyatını artmadığını hatırlatarak, "Kurnazlık yaptınız, üreticiyi ezdiniz. Bu yıl da aynı planı uygulamayın." dedi.

Özçelik yaptığı yazılı açıklamada, bir sefer de üreticinin lehine fiyat açıklanmasını dileyerek, şunları söyledi:

"Bölgenin geçim kaynağı olan yaş çay fiyatının sezon açılmasına rağmen hala açıklanmamış olması, yetkililerin bu konuyu kulağından tuttuklarını gösteriyor. Üretici çay kesmeye başlamasına rağmen, yaş çay fiyatı belli değil. Cumhurbaşkanının memleketinde daha neleri göreceğiz"

Özçelik, yaş çay alım fiyatının 20 TL'nin üzerinde olması gerektiğini belirterek, "Ekonomik anlamda ülke olarak zor zamanlardan geçiyoruz. Geçtiğimiz yıl kuru çaya art arda yapılan toplamda yaklaşık yüzde 100 zama karşın yaş çay fiyatı artmadı. Kurnazlık yaptınız, üreticiyi ezdiniz. Bu yıl da aynı planı uygulamayın." diye konuştu.

"Bu şehirde miting yapacaksanız, çay fiyatını düzgün hesaplayacaksınız" diyen Özçelik, "Bu söylemimden bütün Rizeli vatandaşlarımız demek istediğimizi anlamıştır. Üreticinin beklentisini karşılamazsanız sonuçlarını mitinglerinizde görürsünüz. Üretici diyor ki: Bizi bankalara, özel sektöre, enflasyona, faize mahkum etmeyin. Bizim derdimize çare olun. İnşallah geçen sezon yapılan hatalar bu sezon yapılmaz" ifadelerini kullandı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Boşanma aşamasındaki eşi ve baldızını öldüren kişi intihar etti

Boşanma aşamasındaki eşi ve baldızını öldüren kişi intihar etti

  • 0
  • 0
Başıboş at arabası şehir turu attı, görenler şaştı kaldı

Başıboş at arabası şehir turu attı, görenler şaştı kaldı

  • 0
  • 0

Rize için “deniz kıyısında bahçeli güzel bir yerdir” diyen kişi kimdir?