Özgür Özel Rize üzerinden AK Parti’yi eleştirdi

  • 2
  • 0

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel Rize’yi örnek göstererek AK Parti’ye tepkide bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  partisinin TBMM’deki grup toplantısında yaptığı konuşmada, Rize üzerinden örnekte bulunarak AK Parti’nin kayyum atamaları hakkında tepkide bulundu. 

Özgür Özel konuşmasında, “ Rize’de Tayyip beyin hemşehrileri istediği belediye başkanlarını seçebiliyor ama Diyarbakır’da, Batman’da, Van’da, Mardin’de toplam 54 merkezde kürtler belediye başkanı seçiyor ama o belediyelere siz kayyum atıyorsunuz” ifadelerini kullandı.  

"Rize’de seçilen belediye başkanımız milletimize hizmet ediyor"
Ankara Milletvekili ve AK Parti Grup Başkanvekili olan Dr. Leyla Şahin Usta, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e sosyal medya hesabından cevapta bulundu. Usta açıklamasında, “Rize’de seçilen belediye başkanımız milletimize hizmet ediyor. Kayyum atanan şehirlerde seçilen belediye başkanları millet yerine terör örgütlerine hizmet ederse Devlet gereğini yapar belediye’yi millete hizmet eder hale getirir.  Kayyum atanan belediyelerde belediye başkanları nasıl ki tüm imkanları ile teröre hizmet ettiyse sizde bu zihniyetinizle hizmet ediyorsunuz. Hala Türk-Kürt ayrımı üzerinden siyaset yapma çabası. Ülkenin ana muhalefet lideri ama ülkeden bihaber” dedi. 

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Melyat Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Melyat Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0
Cumhuriyet Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Cumhuriyet Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Hangisi Rize'nin sahil ilçelerinden birisi değildir?