Palut: Rizespor’da birkaç yılın temellerini attık

Palut: Rizespor’da birkaç yılın temellerini attık

  • 1
  • 0

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, A Spor muhabiri Selman Kutlu’ya özel açıklamalarda bulundu. Palut, “Rizespor’un birkaç yılın temelini atabilecek bir kadro yapılanmasına karar verdik” dedi.

Palut yeşil-mavili ekibin son durumunu ve EURO 2024’e grubunu lider tamamlayarak bitiren 

Türkiye A Milli Futbol Takımını değerlendirdi. 

Palut yeşil-mavililerin Süper Lig’de kalıcı iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını belirterek,” Bu sene başında biz birkaç yılın Rizespor’un birkaç yılın temelini atabilecek bir kadro yapılanmasına karar verdik. Bunun bir gelişim süreci olacağını biliyorduk ama bu gelişim sırasında saha sonuçlarının maksimal derecede iyi olması gerekiyordu ki takımın özgüveni kırılmaması için önemli puanlar aldık. Bir iki maçta daha falza puan alabilirdik, genç takımız bugüne kadarki performansı kabul edilebilir görüyorum ama lig için yeterli değil. Daha çok çalışacağız son 2 haftadaki görüntümüzün üstüne çıkmamız gerekiyor” dedi.   

Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmayı değerlendiren Palut, “Nuri Şahin uzun süredir çalışan bir takımla karşılaşacağız. Antalyaspor lige istediği gibi başlamamış olsa da son haftalarda formdalar. Antalyaspor'un iç sahada istekli ve kaliteli oyunculara sahipler. Süper Lig'in her maçının zor ve önemli, bu maçta daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Antalyaspor’a ktop bizdeyken özgüvenle top oynamamız gerekir. Ben güzel bir futbol karşılaşması bekliyorum çünkü futbol oynamak isteyen iki takımını mücadelesi olacak umarım iyi bir oyunla ve puanlarla Rize’ye dönmek istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

'Çevre bilinci' hedefiyle cam atıklardan süs eşyası üretiyorlar

'Çevre bilinci' hedefiyle cam atıklardan süs eşyası üretiyorlar

  • 0
  • 0
Ayder’de sömestir ve festival yoğunluğu

Ayder’de sömestir ve festival yoğunluğu

  • 0
  • 0

Rize'de 1993-2010 yılları arasında Atmaca ve Fırtına adlı silahların üretildiği fabrika hangi ilçedeydi?