PTT Teşkilatı 183 yaşında

PTT Teşkilatı 183 yaşında

  • 0
  • 0

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Türkiye'nin en köklü kurumlarından biri olan PTT’nin kuruluşunun 183. yıl dönümü dolayısıyla Rize PTT Başmüdürü Ali Nazıroğlu ve beraberindeki çalışanları makamında kabul etti.

Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, ziyarette Nazıroğlu ve beraberindeki heyet ile bir süre sohbet eden Vali Baydaş'ın PTT’nin faaliyetleri ve sunulan hizmetler hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Açıklamada, Vali Baydaş’a günün anısına Nazıroğlu tarafından, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hazırlanmış olan gün zarfı ve pullardan oluşan koleksiyonun hediye edildiği aktarıldı.

PTT'nin ülkenin en köklü kuruluşlarından birisi olduğunu belirten Vali Baydaş, “23 Ekim 1840 yılında kurulan, ve kurulduğu yıldan bu yana değişen ve yenilenen teknolojiye uyum sağlayarak kendini geliştiren ve ülkemizin her köşesine hizmet götüren Posta ve Telgraf Teşkilatı, vatandaş merkezli hizmet anlayışıyla birçok başarıya imza atmıştır. Posta hizmetlerinin dışında bankacılık hizmetleri de dahil olmak üzere birçok alanda verdiği hizmetlerle halkımızın hayatının önemli bir parçası olan Posta ve Telgraf Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm PTT çalışanlarına vatandaşlarımıza yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Haber : ZEYNEP KOPUZ

Yorum Yap

Tersane Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Tersane Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0
Zihniderin Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

Zihniderin Çay Fabrikası ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçları

  • 0
  • 0

Rize ne zaman tek başına bir vilayet olmuştur?