Rize Belediyesi, özel çocuklar için etkinlik düzenledi

Rize Belediyesi, özel çocuklar için etkinlik düzenledi

  • 0
  • 0

Rize Belediyesi tarafından başlatılan 'Dilruba Buluşmaları'nda bu hafta '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' farkındalık etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Dilruba Buluşmaları'nın bu haftaki etkinliğinde Denizciler İlkokulu öğrencilerinden oluşan özel gereksinimli çocukların belediye tarafından araçla okuldan alınarak Rize Belediyesi Isırlık Tabiat Parkı'na götürülüp, burada harika bir gün geçirme fırsatı yakaladıkları aktarıldı.

Açıklamada, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in eşi Fatma Metin’in de katılımıyla düzenlenen etkinlikte, çocuklar ve aileleri Isırlık Tabiat Parkını gezerek, alanda bulunan sosyal tesiste kendilerine sunulan ikramların ardından park alanınında dolaştığı ve çocuk oyun gruplarında doyasıya eğlendikleri belirtildi.

Sinema Etkinliği de Yapıldı
Rize Belediyesi, tarafından özel gereksinimli çocuklar için ayrıca bir sinema etkinliği düzenlediğinin ifade edildiği açıklamada, Engelsiz Yaşam Merkezi bünyesinde bulunan çocukların araçla alınarak sinemaya getirildiği, ikramlar eşliğinde hep birlikte film izlemenin tadını çıkardıklarını kaydedildi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

İnşaattan Hırsızlığa Tutuklama

İnşaattan Hırsızlığa Tutuklama

  • 0
  • 0
Tarım alanları zirai dondan etkilendi

Tarım alanları zirai dondan etkilendi

  • 0
  • 0

Yöresel çalgı tulumun ses veren kısmına ne ad verilir?