Rize’de ağır yaralanan paramedikle ilgili Sağlık İl Müdürlüğü’nden açıklama geldi

Rize’de ağır yaralanan paramedikle ilgili Sağlık İl Müdürlüğü’nden açıklama geldi

  • 1
  • 1

Rize Sağlık İl Müdürlüğü, Merkez 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görev yapan bir paramedik personelin, vaka dönüşü yaşadığı kaza sonucu ağır yaralandığını duyurdu.

Açıklamada, ambulanstan inerek yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen paramediğe sivil bir aracın çarptığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Merkez 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Paramedik personelimiz vaka dönüşü ambulanstan inip yaya geçidinden karşıya geçerken sivil bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanmıştır. Kaza yerinde ilk müdahalesi ekip arkadaşları tarafından yapılan personelimiz, olay yerine gelen başka bir ambulansla Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmiştir. Yoğun bakımda tedavisi devam etmektedir.”

Sağlık İl Müdürlüğü, ağır yaralanan personel için geçmiş olsun mesajı yayımlayarak acil şifalar diledi:
“Kıymetli personelimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Dualarımız kendisiyle.”

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Emekliye Ocak 2026 zammı: Maaşlar ne kadar artacak?

Emekliye Ocak 2026 zammı: Maaşlar ne kadar artacak?

  • 1
  • 0
Artvin’de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

Artvin’de, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

  • 0
  • 0

Rize’nin ilk futbol kulübü Güneşspor hangi yılda kurulmuştur?