Rize şehir merkezi ile Muradiye ve Salarha beldeleri arasında yolcu taşımacılığı yapan dolmuşların ücret tarifelerinde artışa gidildi. Yeni fiyatlar 3 Şubat Salı günü itibarıyla yürürlüğe girecek.
Yapılan düzenlemeyle birlikte Rize-Muradiye güzergâhında ücret 40 TL’den 53 TL’ye yükseltilirken, Rize-Salarha hattında ise ücret 40 TL’den 50 TL oldu.
Güncellenen Ücret Tarifesi
Ana güzergâhlarda uygulanacak yeni ücretler şu şekilde belirlendi:
Rize-Salarha hattı 50 TL (sivil), 40 TL (öğrenci); Rize-Yiğitler, Rize-Taşköprü ve Rize-Muradiye hatları ise 53 TL (sivil), 40 TL (öğrenci) olarak açıklandı. İndi-bindi ücreti 30 TL olarak uygulanacak.
Diğer güzergâhlarda ise ücretler; Rize-Akkuş 35 TL, Rize-Zincirliköprü 40 TL, Rize-Oyak Beton 40 TL, Rize-Yolveren 45 TL, Salarha-Yolveren 30 TL, Salarha-Zincirliköprü 35 TL, Muradiye-Yolveren 35 TL, Muradiye-Zincirliköprü 40 TL ve Muradiye-Ada 75 TL şeklinde belirlendi.
Öğrenci indiriminden faydalanmak isteyen yolcuların paso ibraz etmesinin zorunlu olduğu bildirildi.
.jpeg)



















