Rize’de ulaşım alanında ciddi yatırımlar yapılıyor

Rize’de ulaşım alanında ciddi yatırımlar yapılıyor

  • 2
  • 1

Rize Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Taviloğlu, ilde ulaşım alanında ciddi yatırımların ve düzenlemelerin yapıldığını söyledi.

Rize Belediyesi Ulaştırma Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Taviloğlu ve Belediye Meclis Üyesi Yaşar Karaca, Rize Takip Medya Grubunu ziyaret ederek Gazeteci Aytekin Kalender ile gündem hakkında bilgi alışverişinde bulundu. 

Taviloğlu, Rize merkezde ki kentsel dönüşüm çalışmalarının bitimi ardından bir çok düzenlemenin hayata geçirileceğine değinerek, “Bu çalışmalar hem trafiğin rahatlaması hem de vatandaşımızın ulaşım konforunu artıracak. Ulaşım alanında Belediye Başkanımız Rahmi Metin öncülüğünde bir çok projemiz devam ediyor. Bunları kısım kısım hayata geçirmeye başladık. Sahil yolunda bat-çık projesi şehrin trafiğinde önemli yük alacaktır. Yeniköy mahallesinde ki düzenlemeler, Çevre Yolu bağlantıları şehrin bütününü ilgilendiren çalışmalardır. Önümüzdeki yıllarda artan araç sayısına rağmen şehrimizde ulaşım alanında önemli yatırımların yapıldığını hissedeceğiz” dedi.   

Rize Takip Medya Grubu adına Gazeteci Aytekin Kalender, ziyaretlerinde ve verdikleri bilgilerden dolayı misafirlerine teşekkür etti.

Haber : Zeynep Kopuz

  • Misafir

    Misafir

    Zaman zaman projeler paylaşılıyor fakat hayata geçmesinde sıkıntılar oluyor. İnşallah kısa sürede hayata geçer. Çünkü artık bıçak kemiğe dayandı.

    Cevap yaz
    22.09.2023 10:37
Yorum Yap

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

  • 0
  • 0
Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

Çıkan yangında 2 katlı ev kullanılamaz hale geldi

  • 0
  • 0

Dünyanın en büyük çay bardağını da içinde bulunduran Rize'deki yerin adı?