Rize’de yeni dönemde yapılacak kentsel dönüşüm projeleri

  • 0
  • 1

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yeni dönemde yapılacak olan kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamada bulundu.

Rize’de 5 yıllık çalışma sürecinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını anlatan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yeni dönemde yapılacak olan kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamada bulundu.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, 5 yıllık dönemde Rize’de önemli kentsel dönüşüm çalışmalarına imza attıklarını ifade ederek, yeni dönemde de bu alanda çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Rize’de 1. etap kentsel dönüşüm alanı olan Rize Belediye Bloklarını tamamladıklarını ifade eden Başkan Metin, “Yeni dönemde kentsel dönüşüm alanları bizi bekliyor. Rize’de 1. etap kentsel dönüşüm alanı olarak görülen alan Rize Belediye Blokları dediğimiz alandı, 2. etap ise Meteler kavşağından İsmail Kahraman Kültür Merkezi’ne kadar olan yer. Şu anda burası rezerv alan diye ayrılmış, imar dondurulmuş, yeni dönemde burada faaliyete başlayacağız. Bir diğer kentsel dönüşüm alanımız Ağız ve Diş Hastanesi ile Dalyan arasındaki alan, böyle birçok noktalar var. Bunlar 3-5 ayda başlanacak dönüşümler değil, bu alanlarda saha taramalarının yapılması sonrası çalışmalar başlayacak” diye konuştu.

 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

  • Misafir

    Misafir

    Yeter be beton beton gomdunuz parayı bir istihdam yok ya> yazık size oy vermek değil artık tiksinti geldi

    Cevap yaz
    26.03.2024 23:02
Yorum Yap

Silah kaçakçılığı operasyonda 1 zanlı yakalandı

Silah kaçakçılığı operasyonda 1 zanlı yakalandı

  • 0
  • 0
Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri’nin açılış tarihi netleşti

Ankara ‘Rize Tanıtım Günleri’nin açılış tarihi netleşti

  • 0
  • 0

Hangi futbolcu Rizespor formasıyla 'Gol Kralı' olmuştur?