‘Rize Devlet Hastanesi’nde cumartesi günleri fizyoterapi verilecek’

  • 0
  • 0

Rize Devlet Hastanesi Başhekimi Şaban Ergene, Rize için çok önemli olan ve yönetiminden personeline kadar vatandaşa tüm imkanlarıyla yıllardır hizmet veren Rize Devlet Hastanesi’nde cumartesi günleri fizyoterapi verilmeye başlanacağını söyledi.

2023 yılının şubat ayında Rize Devlet Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Şaban Ergene, hastanede yapılan çalışmalar ve yapılacak yeni hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Hastane hekimleriyle görüşerek ihtiyaçlara göre çözümler ürettiklerini söyleyen Ergene, "Rize Devlet Hastanesi'nde vatandaşa fizyoterapi hizmeti vermeye başlayacağız. Öte yandan evde bakılan hastalarımız var. Yatağa bağlı hastalar ve onlara bakan refakatçilerin işleri çok zor. Ekiplerimiz hasta yakınlarına eğitim veriyor. Hasta yakınları da ekiplerimiz sayesinde daha da bilinçli hale geliyor" diye konuştu.

"HASTANEYE YENİ BİR MÜŞAHADE ALANI EKLEDİK"
Rize Devlet Hastanesi'nin özellikle yaz aylarında oldukça fazla kalabalık olduğuna dikkat çeken Ergene, "Hastanemizde hasta sayımız çok fazla. Bu sebeple vatandaşı daha fazla rahat ettirme amacıyla yeni bir müşahade alanı ekledik. Sihirli değeneğimiz yok. Hekimlerimizle istişare edip onların da dertlerini ve önerilerini dinleyerek hastanemizdeki eksiklikleri yavaş yavaş gidermeye çalışıyoruz. Biraz daha oturunca daha güzel olacak. Öte yandan hastane otoparkında da yaşanan sorunlar var. Otoparkımız yeterli değil. Bu yüzden hastanemizin etrafında ve otoparkında da düzenlemeler yapacağız" dedi.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

Orman yangınları gönüllüsü eğitimi yapıldı

  • 0
  • 0
Ticaret Bakanlığı, 4 yılda 80 bin işletme ve 500 bin ürünü denetledi

Ticaret Bakanlığı, 4 yılda 80 bin işletme ve 500 bin ürünü denetledi

  • 0
  • 0

1916 yılında Rize'yi işgal eden Ruslar nereye topatar bırakmıştır?