Rize temsilcilerinde çifte zafer

Rize temsilcilerinde çifte zafer

  • 2
  • 0

Bölgesel Amatör Lig’in Rize ekiplerinden Çayelispor sahasında 1985 Derecikspor’a karşı 7-3 kazanırken, Rize Özel İdarespor ise Trabzon deplasmanında DSİ Karadenizspor’u 1-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup 24. Hafta karşılaşmalarında Çayelispor, ligin ilk devresinde deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Trabzon ekibi 1985 Derecikspor’u sahasında konuk ederken Rize Özel İdarespor ise ligin ilk devresinde sahasında 3-2 mağlup ettiği Trabzon ekibi DSİ Karadenizspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Çayelispor Evinde Farlı Kazandı
Teknik Direktör Mehmet Ali Karaca yönetimindeki Yeşil-Beyazlı Çayelispor, ilk yarısını 3-2 tamamladığı 1985 Derecikspor karşısında ikinci yarıda 4 gol daha kaydederek sahadan 7-3 galip ayrıldı. Karşılaşmanın gollerini maçta 3 gol atarak hat-trick yapan Emre Yanık 6’ncı, 71’inci ve 74’üncü dakikalarda, Yunus Emre Yılmaz 26’ncı dakikada, Hüseyin Güzel 31’inci dakikada, Muharrem Bostancı 76’ncı dakikada ve Burak Yılmaz 90+3’üncü dakikada kaydetti. Konuk Derecik ekibinin golleri ise 21’inci, 36’ncı ve 51’inci dakikalarda geldi.

Bu sonuçla 60 puanlı lider Sebat Gençlikspor'un 3 puanla kapattığı haftada galibiyet alan Çayelispor, 20 puan gerisinde kaldı.

Rize Özel İdarespor Tek Gol ile Geçti
Teknik Direktör Ekrem Dil yönetimindeki Rize Özel İdarespor ise Trabzon deplasmanında karşı karşıya geldiği DSİ Karadenizspor’u maçın  22’nci dakikasında Mehmet Gündüz’ün kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırdı.

Bu sonuçla 60 puanlı lider Sebat Gençlikspor'un 3 puanla kapattığı haftada galibiyet alan Rize Özel İdarespor, 7 puan gerisinde kaldı.

Haber: Cansu Şalambar

Haber :

Yorum Yap

Evinde yangın çıkan 94 yaşındaki kişi öldü

Evinde yangın çıkan 94 yaşındaki kişi öldü

  • 0
  • 0
Hırsızlık suçundan 15 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakaladı

Hırsızlık suçundan 15 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakaladı

  • 0
  • 0

Kuru fasulyesiyle ünlü Rize ilçesi?