Rize'de 8 yaşındaki çocuğun üzerine okulun demir kapısı düştü

Rize'de 8 yaşındaki çocuğun üzerine okulun demir kapısı düştü

  • 1
  • 1

Rize merkez Taşlıdere Gazi İlkokulu’nda bahçe kapısının üzerine düşmesi sonucu yaralanan Asaf Kasap hastaneye kaldırıldı. Aile, konuyla ilgili yasal süreç başlatacağını belirtti.

Dün akşam saatlerinde, okulun bahçesinde oynayan Asaf Kasap isimli bir öğrenci, okulun dış kapısının üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Olayda 2. Sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Asaf’ın ayağı kırıldı, kulağı parçalandı ve başından ise yaralandı.

Anne Sevinç Kasap, tepkisini dile getirdi. 

Annenin iddiasına göre, veliler daha önce kapının mekanizmasının bozuk olduğunu okul müdürüne bildirmişti.  Aanne Kasap, "Oğlumun her çektiği acı için ayrı dava açacağım. Bunun hesabını soracağım" dedi.

Anne Kasap ayrıca, olay anının okul güvenlik kameralarına yansıdığını belirterek, yasal süreç başlatacağını, herkesin sorumluluk almasını talep etti.

Yetkililerden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

  • Misafir

    şu okulları hem fiziki olarak hemde kantinlerini bir denetleyin. Rizede torpille müdür ataması olduğu için kimse hiç bir yere dokunmak istemiyor.

    Cevap yaz
Yorum Yap

Saldırıya uğrayan Rus tankeri ‘Mıdvolga-2’, Sinop açıklarında incelemeye alındı

Saldırıya uğrayan Rus tankeri ‘Mıdvolga-2’, Sinop açıklarında incelemeye alındı

  • 0
  • 0
Umre Ziyaretinde Ölen Kişi Arabistan'da Toprağa Verildi, Cenaze Namazı Türkiye'de Kılındı

Umre Ziyaretinde Ölen Kişi Arabistan'da Toprağa Verildi, Cenaze Namazı Türkiye'de Kılındı

  • 0
  • 0

Görev yaptığı dönemde hayatını kaybeden Rize İl Milli Eğitim Müdürü kimdir?