Rize'de balık fiyatları

  • 2
  • 0

Eylül’de av yasağının kalkmasıyla birlikte balık sezonu açıldı. Rize’de bu yıl palamut az çıkarken hamsi ve diğer balık çeşitleri tezgâhlarda bolca yer aldı.

Rize’de balık sezonu bereketli başladı. 1 Eylül’de av yasağının kalkmasının ardından tezgâhlarda en çok hamsi dikkat çekti. Palamut az çıkarken, hamsi ve diğer çeşitler esnafın yüzünü güldürdü.

Rizeli balıkçılar, “Balıklarımız çok güzel, bugün hamsi vurdu karaya. Palamut bekliyorduk ama hamsi geldi. Mezgit bu yıl çok, barbun ve istavrit de var. Tezgâhlarımız dolu, bu da bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Hamsinin henüz yağlı olmadığını dile getiren balıkçılar, lezzet kazanması için zamana ihtiyaç olduğunu belirtti. Fiyatların da şu an için normal seviyelerde olduğunu kaydetti.

Rize’de Güncel Balık Fiyatları:

  • Hamsi: 100 TL

  • Kefal: 100 TL

  • İri Barbun: 200 TL

  • Somon: 300 TL

  • Torik: 900 TL

  • Yerli Barbun: 100 TL

  • Olta Mezgit: 300 TL

  • İstavrit: 100 TL

  • Levrek: 450 TL

  • Sargın: 300 TL

  • Çupra: 400 TL

  • İzmarit: 100 TL

  • Mezgit: 200 TL

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 28. kez kozlarını paylaşacak

Çaykur Rizespor ile Antalyaspor, Süper Lig'de 28. kez kozlarını paylaşacak

  • 0
  • 0
Yükümlüler fındıkta verimin artması için aldıkları eğitimle üretime katkı sunacak

Yükümlüler fındıkta verimin artması için aldıkları eğitimle üretime katkı sunacak

  • 0
  • 0

Hangi ülkenin Karadeniz'e kıyısı yoktur?