Rize'de cinayet: Tartıştığı kişiyi kurşunladı

Rize'de cinayet: Tartıştığı kişiyi kurşunladı

  • 1
  • 0

Rize'nin Merkez ilçesine bağlı Küçükçayır Köyü'nde bugün akşam saat 21.00 sıralarında, iki kişi arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı.

Edinilen bilgilere göre, C. Ç. isimli 21 yaşındaki şahıs, O.K. isimli 30 yaşındaki şahısla bilinmeyen bir nedenle tartıştı. İki gün önce bir düğünde de tartıştıkları öğrenilen şahıslar, bu akşamki tartışmanın ardından arbedeye tutuştu. C. Ç, O. K.'yi bacak, kasık ve karın bölgesine 7 el ateş ederek yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Yaralı halde hastaneye kaldırılan O. K., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olay yerinde 11 adet boş kovan bulundu.

Polis ekipleri, şüpheli C.Ç.'nin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Valilikten Kamuoyuna Duyuru:

Rize Valiliği tarafından yapılan açıklamada olayla ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Rize ili Merkez İlçe Küçükçayır Köyünde, 23 Nisan 2024 günü saat 21.00 sıralarında, C.K. (21/E) bilinmeyen bir nedenle çıkan sözlü tartışma sonrası (2 gün önce bir düğünde tartıştıkları öğrenilmiştir.) O.K. (30/E)'yi bacak, kasık ve karın bölgesine 7 el ateş ederek yaralamış ve olay yerinden kaçmıştır. Yaralı şahıs kaldırıldığı hastanede vefat etmiştir. Olay yerinde 11 adet boş kovan bulunmuş olup şüpheli şahsın yakalanmasına çalışılmaktadır.

Kamoyuna saygı ile duyurulur."

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

İl Başkanı'nın makam aracı yayalara çarptı: 2 yaralı

İl Başkanı'nın makam aracı yayalara çarptı: 2 yaralı

  • 0
  • 0
Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın konuğu olacak

Çaykur Rizespor, Beşiktaş'ın konuğu olacak

  • 0
  • 0

'Hökelendim' diyen bir Rizeli neyi kast ediyordur?