Rize'de Sel Sonrası Çalışmalar Yerinde İncelendi

Rize'de Sel Sonrası Çalışmalar Yerinde İncelendi

  • 0
  • 0

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve beraberindeki heyet, sel afetinin ardından Ardeşen ilçesine bağlı Tunca Beldesi’nde yürütülen iyileştirme ve altyapı çalışmalarını denetledi.

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve diğer yetkililerden oluşan bir heyet, Ardeşen ilçesi Tunca Beldesi'nde sel sonrası yürütülen çalışmaları incelemek üzere bölgeyi ziyaret etti. Heyet, Dereağzı Tesisleri'ndeki çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ziyarette heyet, bölgede devam eden müdahale ve iyileştirme faaliyetlerini yerinde gözlemleyerek, son durum hakkında rapor dinledi. Açıklamada, vatandaşların güvenliğini sağlamak, altyapıyı onarmak ve hayatı normale döndürmek amacıyla ekiplerin 7/24 görev başında olduğu belirtildi. Heyette Ardeşen Kaymakamı Ferhat Altay, Tunca Belediye Başkanı Ramazan Topçu, AFAD İl Müdürü Mehmet Salih Avcı ve AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer de yer aldı.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Ordu’da 10 gün içerisinde 3 sokak köpeği ‘domuz kurşunu’ ile vuruldu

Ordu’da 10 gün içerisinde 3 sokak köpeği ‘domuz kurşunu’ ile vuruldu

  • 0
  • 0
Recep Uçar: İyi oynadık mı? Bence iyi oynadık. Kazanmak için yetti mi? Yetmedi

Recep Uçar: İyi oynadık mı? Bence iyi oynadık. Kazanmak için yetti mi? Yetmedi

  • 0
  • 0

'Hökelendim' diyen bir Rizeli neyi kast ediyordur?