Rize'de üniversite öğrencilerinin talepleri dinlendi

Rize'de üniversite öğrencilerinin talepleri dinlendi

  • 0
  • 0

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, üniversite bünyesinde aktif olan öğrenci toplulukları ile bir araya geldi.

RTEÜ Kongre ve Kültür Merkezi Cep Salon'da gerçekleştirilen toplantıda, Rektör Yılmaz, üniversitedeki öğrenci topluluklarının faaliyetlerine ilişkin düşüncelerini dile getirdi. 

Öğrencilerin nitelikli eğitim almalarının yanında özgüveni yüksek ve mesleki becerisi üst seviyede bireyler olmasını hedeflediklerini kaydeden Yılmaz, öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı içerisinde olan üniversitelerinde öğrencilerin il yöneticilerine talep ve beklentilerini ulaştırmaları amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini kaydetti.

Vali Baydaş ve Başkan Metin de kendilerine emanet olarak gördükleri öğrencileri çok önemsediklerini ve öğrencilerin isteklerinin, sıkıntılarının giderilmesinin yanı sıra sosyal, kültürel faaliyetlerinin hayata geçirilmesi konusunda üniversiteye destek olacaklarını, öğrencilerin de her zaman yanında olduklarını belirttiler.

Toplantıya katılan topluluk başkanları ise, yaptıkları ve planladıkları faaliyetler, etkinlikler ve projeleriyle ilgili bilgiler vererek, yaşadıkları problemleri dile getirdiler.

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Artvin'de 1400 rakımda yoga yapıldı

Artvin'de 1400 rakımda yoga yapıldı

  • 0
  • 0
Rize’de FormuLaz yarışlarının tarihi belli oldu

Rize’de FormuLaz yarışlarının tarihi belli oldu

  • 0
  • 0

Covid-19 nedeniyle Rize'de sokağa çıkma yasağı ilk kez hangi tarihte uygulanmıştır?