Rizeli futbolcu için flaş iddia: Anlaşma tamam

Rizeli futbolcu için flaş iddia: Anlaşma tamam

  • 0
  • 0

Futbol hayatını Almanya'da sürdüren 18 yaşındaki Rizeli genç futbolcu Can Uzun’un yeni takımı belli oldu.

Bu sezon Bundesliga 2 ekiplerinden Nürnberg forması ile gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Can Uzun’un yeni takımı için sağlık kontrolünden geçtiği iddia edildi.

Almanya’nın BILD gazetesinde yer alan habere göre; Can Uzun, Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt için sağlık kontrolünden geçti. 

Öte yandan, haberde Eintracht Franfurt'un bu transfer için Nürnberg'e 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği aktarıldı.

Aslen Rizeli

11 Kasım 2005'te Almanya'nın Regensburg şehrinde doğan Can Uzun, 2022 yılında Türkiye Futbol Federasyonu'nun Tam Saha Dergisi'ne verdiği röportajda aslen Rizeli olduğunu ve futbola başlama öyküsünü şu şekilde dile getirmişti:

"Aslen Rizeliyiz. Almanya'ya ilk olarak dedem gelmiş. Annem ve babam Almanya'da doğmuşlar. Babam otobüs şoförü, annem ise büroda çalışıyor. Beni futbola başlatan ise babamdır. Çok küçük yaşlarımdan beni benimle top oynardı. Zaten futbola yeteneğim olduğunu de babam keşfetmişti. Dört yaşıma geldiğimde beni evimizin çok yakınındaki bir amatör kulübe götürdü. Orada benden iki yaş büyük çocuklarla oynamış ve çok da başarılı olmuştum. Zaten beni hemen kulübe aldılar ve futbol hayatım da böylece başlamış oldu."

Haber : HÜSEYİN ÇATAN

Yorum Yap

Yazar Taşçı’nın cenaze programında değişiklik

Yazar Taşçı’nın cenaze programında değişiklik

  • 0
  • 0
Giresun’da 19 öğrenci hastaneye kaldırıldı

Giresun’da 19 öğrenci hastaneye kaldırıldı

  • 0
  • 0