Rizeli sporcu trabzon’da şampiyon oldu

  • 0
  • 0

Trabzon’da düzenlenen Şehit Eren Bülbül İller Arası Karate Şampiyonası’nda Rize’yi başarıyla temsil eden Kardelen Ecrin Açıkgöz, kendi kategorisinde birinci olarak şampiyonluk kürsüsüne çıktı.

Rizeli sporcu Açıkgöz’ün bu önemli başarısında, antrenörü Osman Sadıkoğlu’nun da katkısı büyük oldu. Disiplini ve azmiyle dikkat çeken genç sporcu, Rize’ye birincilik madalyası kazandırarak hem ailesini hem de şehrini gururlandırdı.

Şampiyona, şehit Eren Bülbül’ün anısını yaşatmak ve genç sporculara destek olmak amacıyla Trabzon’da geniş katılımla gerçekleştirildi.

Rize’de karate sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını belirten antrenör Osman Sadıkoğlu, “Kardelen’in başarısı gençlerimize örnek olacak nitelikte. Hedefimiz milli takıma daha fazla sporcu kazandırmak” dedi.

Haber : DERYA ÇATAN

Yorum Yap

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Genç, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi

  • 0
  • 0
Sivas'ta 4 büyüklüğünde deprem

Sivas'ta 4 büyüklüğünde deprem

  • 0
  • 0

Aşağıdaki filmlerden hangisi Rize'de çekilmiştir?