Rizeli ünlü oyuncunun dizisi 16 ülkede gündeme oturdu

Rizeli ünlü oyuncunun dizisi 16 ülkede gündeme oturdu

  • 1
  • 0

Rizeli ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan ve Kerem Bürsin'in dizisi 'Ya Çok Seversen’ ekranlara iddialı bir giriş yaptı.

İlk olarak 2018 yılında "Gülperi" dizisiyle televizyonda yer alan Hafsanur Sancaktutan, yer aldığı tiyatro oyunlarıyla ayrıca birçok ödül de kazandı.

Oyuncu, Aşk Ağlatır dizisinde Ada Meryem karakterine hayat vermesinin ardından, şimdilerde Son Yaz dizisinde Yağmur karakteri ile çıkış yakaladı.

Aslen Rizeli olan ancak kariyerinin peşinden İstanbul'a gelen Hafsanur Sancaktutan, şimdilerde yeni rolüyle adından söz ettiriyor.

Kerem Bürsin ile başrolü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde Leyla karakterini canlandıran Hafsanur Sancaktutan, beğeni topluyor.

YA ÇOK SEVERSEN İLK BÖLÜMÜNDEN ÇOK BEĞENİLDİ
Bu sezon Kanal D ekranlarının en çok merak edilen yapımlarından biri olan Ya Çok Seversen dizisinin ilk bölümü tahmin edilenden daha çok ilgi uyandırdı. İlk bölümünden Twitter gündemini ele geçirmeye başlayan Ya Çok Seversen isimli dizi, sadece ülkemizde değil, tüm dünyada da izlendi. Aralarında İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi ülkelerin yer aldığı pek çok ülkede yayına başlayan Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yeni dizisi Ya Çok Seversen, sadece ilk bölümünden 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşmeyi başardı.

İLK BÖLÜM YAŞANANLAR, TWITTER GÜNDEMİNE OTURDU
İlk bölümünden yaşananlarla Twitter gündemine oturmayı başarmış olan Ya Çok Seversen isimli dizinin geçtiğimiz perşembe yayınlanan 1. Bölümünde; annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurt dışında geçiren Ateş ile dolandırıcılıkla para kazanan Leyla’nın hikayesi anlatılmaya başlandı. Ateş’in eve dönmesiyle başlayan hikayede Leyla ile kesişen yolun neler getireceği şimdiden merak uyandırmayı da başardı. Yeni bölüm fragmanını da yayınlamış olan dizi, 13 Temmuz 2023 Perşembe saat 20.00’da Kanal D ekranlarında olacak.

 

Haber : Cansu Şalambar

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

Hafsanur Sancaktutan Kimdir?

  • 0
  • 0
  • 2011
Yorum Yap

Rize’nin de aralarında olduğu 77 ilde operasyon

Rize’nin de aralarında olduğu 77 ilde operasyon

  • 0
  • 0
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de

  • 0
  • 0

Aşağıdaki filmlerden hangisi Rize'de çekilmiştir?